Mon. Jun 24th, 2024


Cameron Clark PBA

Cameron Clark. PBA-AFBEELDINGEN

ANTIPOLO CITY – Na een andere franchise gespeeld te hebben in de laatste PBA Governor’s Cup, heeft Cameron Clark, importeur uit San Miguel, al een voordeel ten opzichte van andere importeurs in dit seizoensafsluitende toernooi.

En dat was duidelijk op vrijdagavond toen hij zijn geweldige spel voor de Beermen voortzette en 31 punten en 14 rebounds noteerde in een 122-102 pak slaag van Terrafirma in het Ynares Center hier.

“Ik ging weg terwijl ik probeerde agressief te zijn en op mijn plek te komen. Ik probeer ze er nog steeds uit te pikken’, zei Clark, die slechts drie punten verwijderd was van zijn beste NLEX-score – de andere club die hij vorig jaar verdedigde.

De Amerikaanse spits meent zijn prachtspel te danken te hebben aan een langere voorbereidingstijd bij de Beermen.

“[With] NLEX, dat was ik [there] voor ongeveer een maand – juist [into] de play-offs. Ik denk dat het voor mij beter was om vanaf het begin te beginnen en eraan te wennen, me aan te passen aan de jongens. Ik probeer er gewoon bij te horen waar ik kan”, zei hij.

Clark was voor de derde opeenvolgende wedstrijd aanwezig zonder de andere sterren van San Miguel te storen.

En dat is ontstaan ​​uit het besef dat hij wordt omringd door even capabele spelers.

“[There’s] veel jongens die de bal kunnen scoren, weet je. June (Mar Fajardo) is zesvoudig MVP. veel schutters [too]: Jericho (Cruz), CJ (Perez) – snap je wat ik bedoel?

‘Cio (Lassiter) die kan schieten. Veel jongens die de bal in de basket kunnen leggen. Ik probeer gewoon mijn plekjes te kiezen en de import zo goed mogelijk te verdedigen”, voegde hij eraan toe.

Clark verwierp snel het idee dat hij een gemakkelijkere baan heeft in San Miguel. Sterker nog, hij is nog steeds op zoek naar manieren om delen van zijn spel te verfijnen om beter bij te dragen aan de Beermen-zaak, die dit seizoen opnieuw een kroon krijgt.

“Ik zou niet zeggen dat het makkelijker is,” zei hij met een glimlach. “Dat zal ik nooit zeggen. Maar zoals ik al zei, ik hou van mijn teamgenoten en ik probeer me nog steeds aan te passen.”

“Het is het begin van het seizoen en we hebben nog veel werk te doen”, voegde hij eraan toe.


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Je inschrijving is gelukt.

lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover