Sat. Apr 13th, 2024


Kate Santiago.  adamson pvl boerderij vers

Kate Santiago. –MARLO CUETO/INQUIRER.net

MANILLA, Filippijnen – Kate Santiago belooft haar studie aan de Adamson University af te maken na haar “praktische beslissing” om af te zien van haar resterende jaren spelen bij de UAAP en professional te worden bij Farm Fresh in de 2023 Premier Volleyball League Invitational Conference, die dinsdag begint. het FilOil EcoOil Center in de stad San Juan.

De opgewekte buitenstaander zei dat haar stap om professional te worden en afscheid te nemen van haar UAAP-geschiktheid voortkwam uit haar verlangen om haar familie te helpen en te ondersteunen. Ze verliet de Lady Falcons samen met teamgenoten Trisha Tubu, Ckyle Tagsip en Cae Lazo.

“Pinili ko muna maging praktikal kasi gusto ko na tumulong sa familia. Gusto ko naman ma-experience nila ‘yung may naiaabot ako sa kanila,” zei Santiago in een verklaring.

(Ik vind het praktisch omdat ik mijn gezin wil helpen. Ik wil hun levensonderhoud ervaren.)

Ondanks de sprong naar de profs, staat Santiago, die twee UAAP-seizoenen voor Adamson speelde, niet op het punt zijn universitaire opleiding achter zich te laten.

“Tuloy par rin ako sa pagaaral. ‘Yun kasi ang billing owner ng Farm Fresh na tapusin daw namin. Kaya grijpt de ako-kans aan. Pero kahit nasa pro na, geanimeerde par rin talaga ako matuto. Hindi ko sasayangin tong kans,” zei ze.

(Ik ga verder studeren, want dat is wat de eigenaar van Farm Fresh voor ons wil. Ik greep deze kans met beide handen aan, maar ook al ben ik al een professional, ik ben leergierig. Ik ga niet verspil deze kans.)

Santiago, Adamson’s beste MVP-weddenschap toen ze achtste werd in de race met 62,1 statistieken in het seizoen ’85, zal de Foxies aandrijven onder leiding van de kern van tweevoudig NCAA-kampioen College of Saint Benilde onder leiding van Gayle Pascual, Jade Gentapa en Cloanne Mondoñedo en voormalige centrale blokkers van Ateneo Joan Narit en Pia Ildefonso.

DROMEN NAJAGEN

Ckyle Tagsip PVL adamson boerderij vers

Kyle Tagsip. – UAAP-FOTO

Tagsip, die een belangrijke rol speelde als reserve mid-blocker voor de Lady Falcons, zei dat ze pro werd om haar droom te vervullen voordat ze in de komende jaren probeerde stewardess te worden.

“Ik ben mijn Adamson-familie eeuwig dankbaar, vooral omdat ze begrijpen dat ik deze kans moet grijpen terwijl ik nog jong ben. Want over een paar jaar ga ik mijn andere droom najagen, stewardess worden”, zei Tagsip in een verklaring. “En ik denk dat dit een kans is waarvan ik spijt zou krijgen als ik anders had gekozen.”

Farm Fresh maakt zijn PVL-debuut op de openingsdag tegen F2 Logistics.

De Foxies zijn gegroepeerd in Groep B met Petro Gazz, F2 Logistics, Choco Mucho, Cignal en het nieuwe Foton-team.

GERELATEERDE VERHALEN


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.

Je inschrijving is gelukt.


lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover