Fri. Apr 19th, 2024


Mooie tuin in Engelse stijl met comfortabele hangmat op zonnige dagWelkom terug bij Whatcha Reading! We sluiten juni af met onze tweede Whatcha Reading-post van de maand.

Laura: Na een reeks DNF’s wendde ik me tot een auteur die ik kan vertrouwen en tot nu toe is het solide: Het laatste gesloten gesprek door Laura Griffin. ( A | BN | K ) Haar werk zal me geen goed boek maken, maar ik kan me ontspannen in dit boek en erop vertrouwen dat ze een goed verhaal vertelt.

Claudia:Ik ben net klaar we zouden zo goed kunnen zijn en het is een mooi boek! Ideaal ook voor Pride Month.

Sara: Ik luister naar twee verschillende boeken – Een onmogelijke bedriegeroftewel ja, ik luister nog steeds naar de Speedwell-boeken, en ook Beter leven door vogels kijken, ( A | BN | K ) een non-fictie van Christian Cooper. Je herkent zijn naam misschien omdat hij de zwarte man was die vogels aan het kijken was in Central Park en de politie belde hem omdat hij… vogels aan het kijken was.

Tot nu toe is het inzichtelijk en schattig, en hoe gebruik ik de Merlin-app van Cornell al om de vogels in mijn achtertuin te identificeren aan de hand van geluid (en het zijn bijna elke keer dezelfde vogels, maar ik gebruik Sound ID om erachter te komen wie er aan het praten is? Ja) , ik doen) Ik denk dat verrekijkers en vogels kijken waarschijnlijk de volgende fase van mijn reis zijn.

Elise: Ik ben net begonnen De roestige sterren door Megan E. O’Keefe (A|BN|K) gisteravond. Ik heb een goede space-opera nodig om mijn gehemelte te reinigen.

Amanda: Ik ben deze nu ook aan het lezen!

Elise: Tweeling!

shana: Ik ga door met mijn Rebecca Roanhorse luisterboekfeestje en luister nu mee koorts ster. (A|BN|K|AB) Ik ben nu helemaal naar de klote. Ik ben ook aan het lezen Keer terug naar het kolibriepad door Reese Ryan. Dit boek is super populair in mijn bibliotheek, het voelde alsof ik de loterij won toen ik het te pakken kreeg. Tot nu toe is het leuk. De heldin van de schoonheidskoningin klinkt precies zoals Whitley uit een andere wereld. Eerlijk gezegd overlapt haar persoonlijkheid ook, hoewel ik me niet kan herinneren dat Whitley betrapt werd op het bekijken van de uitstulping van een hete kerel.

Dus wat ben je aan het lezen? Vertel het ons in de comments!Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover