Sat. Mar 2nd, 2024


Savannah Marshall en Claressa Shields verspilden geen tijd met het hervatten van hun woordenstrijd toen ze de zaden zaaiden voor een perfect uitgebalanceerde rematch nadat de Hartlepool-vechter Franchon Crews-Dezurn versloeg en de onbetwiste Manchester super middengewicht kampioen werd.

Marshall zat op de persconferentie van zijn winnaar, genietend van het gezelschap van zijn nieuw verworven riemen, toen een grootmoedige Crews-Dezurn naast Shields arriveerde, die zijn plaats naast de media innam, bereid om in te grijpen. Scène ingesteld.

Silent Assassin vierde zijn eerste overwinning sinds het enige verlies van zijn professionele carrière tegen Shields in oktober, de rivaliteit van het duo die voortkwam uit de overwinning van Marshall op de Amerikaan in de amateurcategorieën in 2012.

“Ik voel me absoluut geweldig, ik kwam tekort in oktober, het was het ergste gevoel ter wereld, maar ik hield vol en hield mijn dromen vast”, zei Marshall.

“Ik wist dat Franchon een badass is, wat een vrouw, ze is geweldig, een kop van beton, ik wist dat ze dit fysiek zou doen, ik wist dat ik op een gegeven moment neer zou vallen – gelukkig was het niet van een klap!

‘Ze is een stoere vrouw, ze heeft een kop zo hard als een baksteen. Ze is door hel en terug gegaan en zou dit doen om alle gordels te behouden.

“Ik kwam tekort in oktober, mijn wereld eindigde, maar ik ben dolgelukkig om onbetwist te zijn.”

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Standouts zoals Savannah Marshall versloeg Franchon Crews-Dezurn bij meerderheidsbesluit om onbetwist wereldkampioen super middengewicht te worden

Toen zaterdagavond de laatste bel ging en Marshalls klus was geklaard, waren alle ogen gericht op Shields op de eerste rang.

Na afloop zei Boxxer-promotor Ben Shalom “Claressa Shields is wie we willen, het is het enige gevecht dat er is voor Claressa”, voordat hij de terugkeer van Marshall naar het noordoosten aankondigde.

“Ik zou het geweldig vinden als het in St James’ Park zou zijn, ze ondersteunen momenteel echt de vrouwensport”, zei de kampioen.

Shields, de onbetwiste middengewichtkampioen, stond er echter op dat elke mogelijke rematch in Amerika zou moeten plaatsvinden.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

De onbetwiste kampioen super middengewicht Savannah Marshall dacht na over haar overwinning op Franchon Crews-Dezurn en haar kansen om opnieuw tegen Claressa Shields te vechten

‘Ik ga niet naar Detroit,’ zei Marshall. “Ik denk dat vrouwenboksen op dit moment enorm is in het VK, er is geen geld in vrouwenboksen in de VS.”

Ze verwierp vervolgens suggesties dat ze misschien een gemakkelijkere aanpassingsstijl zou hebben voorafgaand aan eventuele terugkerende ontmoetingen met Shields.

‘Ik ben 32, er is niemand anders in de divisie,’ vervolgde Marshall. “Er zijn zeker dingen die ik zou veranderen sinds het eerste gevecht, ze was de beste Claressa aller tijden.

“Ik wil deze herkansing wel, maar nu ik kampioen ben, zijn er andere opties voor mij. Ik denk niet dat ze me die herkansing gaat geven. Ze kwam hier alleen, betaalde ons eigen ticket. Ze schaamde zich nogal om te blijven schreeuwen.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Claressa Shields zegt dat ze tegen Savannah Marshall zou vechten in een rematch in Amerika nadat ze te veel zwakke punten had gezien in haar overwinning op Franchon Crews-Dezurn

Na een lange tijd niet in de kamer te zijn geweest, was het de beurt aan Shields.

“Ik wil de rook, je weet wat er aan de hand is”, zei de tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar.

“Kom naar de VS en je kunt weer gerookt worden.

“Heb je het over een amateuroverwinning?! Psychopaat, waanvoorstellingen.

“Ik ga je roken idioot**.”

Marshall antwoordde: ‘Breng me het geld! Waar gaan we vechten, jouw vrijetijdscentrum?

Shields stond op en richtte een vlaag van verhitte woorden op Marshall, die eenvoudigweg glimlachte in overeenstemming met aangrenzende coach Peter Fury.

Crews-Dezurn, genietend van het soort heen en weer dat ze het grootste deel van de week had gedaan, sprong erin om de spanning te doorbreken, bood haar diensten aan als ringkaartmeisje in de herkansing en herinnerde zich ook haar eigen referenties.

“Om de kampioen te verslaan, moet je de kampioen verslaan, ik ben niet blij met een meerderheidsbesluit, nadat je je zaken hebt beëindigd, kan het Savannah zijn of het kan GWOAT zijn [Shields],” ze zei.

De 36-jarige liet de deur open voor een herkansing met Marshall terwijl hij hulde bracht aan de nieuwe kampioen en opnieuw een gedenkwaardige avond voor vrouwenboksen.

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Franchon Crews-Dezurn zong het Amerikaanse volkslied voor haar wedstrijd tegen Savannah Marshall

“Dit is groter dan ik, groter dan zij, groot voor vrouwenboksen”, zei Crews-Dezurn. “Twee atleten van Olympisch niveau tegenover elkaar, voor mij durf ik groot te zijn, het is niet gemakkelijk om naar een ander land te gaan en tegen een favoriet te vechten.

“Ik probeer het moment niet te grijpen, wetende dat ik een plaats heb in de evolutie van het vrouwenboksen, wetende dat ik na al die jaren nog steeds kan meedoen en een show kan geven. [it’s amazing], we hadden een volle arena. Ik deed iets wat niemand anders deed en zong het volkslied.

“Het was een goed gevecht, ik ben blij dat het het vuur uit Marshall heeft gehaald, ik weet hoe het is om geëlimineerd te worden. Ik zag het in haar.

“Ik zou het graag nog een keer doen, ik weet dat ze plannen hebben, ik heb ook plannen, dat is wat de sport gaande houdt. Blijf geld verdienen, goede shows doen.

“Ik ben hier om te blijven, het is nog niet voorbij!”Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover