Fri. Feb 23rd, 2024


Sam Raimi plaagt dat Drag Me to Hell 2 een mogelijkheid is, aangezien zijn team een ​​verhaal probeert te verzinnen voor het vervolg.

Sleep me naar de hel 2

Hier is het spoilers. Beschouw jezelf als gewaarschuwd. Na jarenlang met Spider-Man webben door New York City te hebben geslingerd, is Sam Raimi eindelijk teruggekeerd naar zijn horror-roots met Sleep me naar de hel. De bovennatuurlijke horrorfilm speelde Alison Lohman als Christine, een bankmedewerker die vervloekt is als ze het verzoek van een oudere vrouw om haar hypotheek te verlengen afwijst. De afgelopen veertien jaar hebben fans zich afgevraagd of ze een vervolg op de vreselijke film zouden krijgen, en Sam Raimi grapte onlangs dat D.breng me naar de hel 2 het is een mogelijkheid.

Tijdens een Reddit AMA (Ask Me Anything) vroeg een Redditor aan Sam Raimi of er enige kans op was Sleep me naar de hel 2. De directeur antwoordde: “Het team van Ghost House Pictures: Romel Adam en Jose Canas proberen een verhaal te bedenken dat werkt en ik kan niet wachten om te zien of ze daarin slagen!Dat is natuurlijk nog lang geen garantie dat we een vervolg op de film gaan zien, maar de mogelijkheid, hoe klein ook, is er.

Gezien het zeer definitieve einde van de eerste film, dacht Sam Raimi er niet aan Sleep me naar de hel volgorde zou werken. “Ach, als iemand een goed verhaal had,” Vertelde Raimi Bloody Disgusting in 2019. “Ik heb geen verhaal, want in mijn hoofd werd het personage vermoord, en erger. Dus ik wist niet hoe ik verder moest met het vervolg. Meestal blijf ik bij een personage als Bruce Campbell die me echt interesseert. [in] of iets dergelijks, of een concept dat echt voelt alsof het moet worden voortgezet, “voegde Raimi eraan toe. “Maar dit is zo’n definitief einde dat ik in mijn hoofd niet wist waar ik moest beginnen met een vervolg.

Het einde van de film maakte de belofte van de titel waar, waarbij Christine letterlijk de hel in werd gesleurd terwijl haar vriend (Justin Long) vol afgrijzen toekeek. Justin Long had er al over gesproken Sleep me naar de hel 2 en wat hij denkt dat er met zijn karakter is gebeurd. “Hij waarschijnlijk, ik weet het niet, als je zoiets ziet, zul je voor altijd veranderen,‘ zei Lang. “Gelukkig heb ik geen referentiekader over hoe. Hij zou een ramp zijn. Hij zou een puinhoop zijn. Hij zou in een instelling zitten. En hij zou er waarschijnlijk ook van worden beschuldigd haar te hebben vermoord. Ik weet zeker dat er een soort moordproces zou komen. Wat als dit zijn verdediging is? Zoals: ‘Oh, ik zag haar naar de hel worden gesleept.’ Dat kon hij in de rechtbank niet zeggen. Hij zou verwijderd worden. Het is leuk om over na te denken.

Zou je willen zien Sleep me naar de hel 2?

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover