Sat. Sep 23rd, 2023We wisten dat Dwight Schrute zeker niet tevreden was met alleen de assistent-regiomanager te zijn, maar het blijkt dat Rainn Wilson niet altijd zo blij was met het spelen van de rol. In een nieuwe aflevering van Bill Maher willekeurige clubs podcast legde de acteur uit waarom hij zich voelde Het kantoor “het was niet genoeg” voor hem als een “meestal ongelukkige” opkomende acteur.

“Toen ik binnen was Het kantoor,,Ik heb een aantal jaren heel ongelukkig doorgebracht omdat het niet genoeg was’, zei Wilson. “Ik realiseer me nu dat ik in een succesvolle show zit, elk jaar genomineerd word voor een Emmy, veel geld verdien, werk met Steve Carell en Jenna Fisher en John Krasinski en deze geweldige schrijvers en geweldige regisseurs zoals Paul Feig. Ik ben in een van de grote tv-shows. Mensen vinden het geweldig, en ik genoot er niet van.

Het is niet zo dat Wilson zijn medesterren wilde overtreffen, maar in een langlopende sitcom begon een beetje beperkend te voelen. Hij voegde eraan toe: “Ik dacht: waarom ben ik geen filmster? Waarom ben ik niet de volgende Jack Black of de volgende Will Ferrell? Hoe komt het dat ik geen filmcarrière kan hebben? Waarom heb ik deze ontwikkelingsovereenkomst niet?’”

Wilson heeft een paar grote schermkansen gehad als hoofdrolspeler, zoals in 2008 de rocker en 2010 Super. Maar toch was hij veel beter bekend als Dwight, wiens ‘alle werk, geen spel’-houding niet van toepassing is op de meeste Jack Black-achtige rollen.

“Toen ik was Het kantoor, Ik was aan het grijpen en grijpen, oké, ik verdiende honderdduizenden. Ik wilde miljoenen en ik was een tv-ster, maar ik wilde een filmster worden”, zegt hij nu. “Het was nooit genoeg. Mensen hebben honderdduizenden jaren geleefd en ‘nooit genoeg’ heeft ons als soort geholpen.”

Natuurlijk is Wilson dankbaar voor zijn tijd in Scranton, Pennsylvania, vooral als hij dat van fans hoort Het kantoor het heeft geholpen door moeilijke tijden: “Ik dacht niet aan lachen als een therapeutisch medicijn”, zei hij. “Maar wat een eer was het om deel uit te maken van zoiets.”

Bekijk de volledige aflevering van Wilson op willekeurige clubs onderstaand. De bovenstaande citaten beginnen rond de 38 minuten.

Het is alweer een hele tijd geleden Het kantoor ingepakt, dus we hebben nooit gezien hoe het personeel van Dunder Mifflin een pandemie zou aanpakken. Wilson veronderstelde onlangs echter dat Dwight iedereen zou “ontvoeren” “op een of andere obscure en ietwat ongepaste manier”.By admin