Sun. Jun 23rd, 2024


Temidden van veel speculaties over wat wie wat deed met wie met betrekking tot het lot van de schijnbaar geannuleerde Wonderwoman 3, publiceerde Patty Jenkins een lange brief op haar sociale netwerken waarin ze haar versie van het verhaal vertelde. Volgens haar gaf ze het project nooit op – zoals de afgelopen dagen in sommige kringen is gemeld.

In plaats daarvan schrijft ze: ‘Ik stond open voor alles wat mij werd gevraagd. Zoals ik het begreep, kon ik op dit punt niets doen om vooruit te komen. DC is duidelijk begraven in de veranderingen die ze moeten maken, dus ik begrijp dat die beslissingen op dit moment moeilijk zijn.” Daar verwijst Jenkins naar het feit dat DC Studios nu onder leiding staat van James Gunn en Peter Safran, die begonnen zijn met het doorvoeren van wijzigingen in de komende releases van het bedrijf – zoals de schijnbare annulering van Wonderwoman 3.

“Ik wil geen mooie reis met WW om in te landen [a] negatieve noot, ‘voegde Jenkins eraan toe. “Ik hield van en was zo vereerd om de persoon te zijn die deze laatste twee Wonder Woman-films heeft gemaakt.”

In beter nieuws voor Jenkins-fans onthult haar brief ook dat ze het project aanvankelijk had opgegeven om zich op te concentreren Wonderwoman 3De Star Wars gevechtspiloot film Rogue Eskader, kan eigenlijk weer levend zijn. Ze zegt dat Lucasfilm ‘me vroeg om te overwegen om terug te keren naar LOL later 3e wereldoorlog, wat ik een eer vond om te doen, dus stemde ik ermee in. Ze hebben een nieuwe deal met me gemaakt. Ze zegt dat ze niet met zekerheid kan zeggen of de film er komt, maar het project is duidelijk niet zo dood als het de afgelopen maanden leek.

wat betreft Wonderwoman 3, nou, dat zou eigenlijk dood kunnen zijn – tenminste met Jenkins aan het roer. Haar brief eindigt met een bedankje aan fans, waarin ze worden aangemoedigd om “de geest van Wonder Woman hoog te houden. Probeer jezelf elke dag af te vragen: wat zou Wonder Woman doen? Ik hoop dat haar baken van liefde, waarheid en gerechtigheid er altijd zal zijn om je de weg te wijzen, zoals ze voor mij deed.”

Elke DC Comics-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Van Superman en de molmannen voor De zelfmoordploegwe rangschikken alle films op basis van DC-strips.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover