Sat. May 18th, 2024


Omar Apollo heeft zijn eerste nieuwe nummer van 2023 uitgebracht, “3 Boys”, en je kunt het hieronder beluisteren. In een verklaring legde Apollo uit over zijn track:

Toen ik liedjes begon te schrijven, schreef ik altijd over onbeantwoorde liefde. Ten slotte schreef ik liedjes over de complexiteit die gepaard gaat met het hebben van een relatie. “3 Boys” was de eerste keer dat ik schreef over iets dat niet monogaam was. Meer dan één persoon hebben om mee te praten. 🧐 Ik schreef het nummer op een regenachtige dag in Londen. Ik heb daar het grootste deel van december doorgebracht, vooral omdat ik Amerika wilde verlaten. Uiteindelijk ging ik meer naar de studio dan ik dacht. Ik schreef het nummer met een vriend van mij, Dylan Wiggins. Het voelde alsof we allebei in dezelfde gemoedstoestand waren voor een nummer als dat. Het nummer schreef zichzelf razendsnel. Ik vroeg ook mijn vriend Mustafa om me te helpen met wat regels nadat ik ze voor hem had gespeeld.

“3 Boys” komt nadat Omar Apollo werd genomineerd voor Best New Artist bij de Grammy Awards van 2023. Apollo bracht zijn debuut studioalbum uit, ivoor, in april 2022. Het album bevat gastoptredens van Daniel Caesar en Kali Uchis, evenals de grootste hit van de r&b-singer-songwriter tot nu toe, “Evergreen”. Later in 2022 bracht hij een deluxe versie van het album uit, Ivoor (Ivoor).

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover