Mon. May 6th, 2024

Trey Murphy III Pelikaan NBA

BESTAND – Trey Murphy III #25 van de New Orleans Pelicans controleert de bal tegen de Houston Rockets tijdens de eerste helft in het Toyota Center op 17 maart 2023 in Houston, Texas. Carmen Mandato/Getty Images/AFP

Brandon Ingram en Jonas Valanciunas hadden dubbel-dubbels toen de bezoekende New Orleans Pelicans zaterdagavond de Los Angeles Clippers domineerden met 131-110.

Ingram, uit zijn eerste triple-double in zijn carrière, had een career-high 32 punten en 13 assists, en Valanciunas had 17 punten met 13 rebounds toen de Pelicans (37-37) hun vierde wedstrijd op rij wonnen om een ​​cruciale game van vier games te beginnen. . reis.

New Orleans had 21 punten in het seizoen, aangevoerd door Trey Murphy III’s hoogste 10 van de 12 pogingen in zijn carrière. CJ McCollum voegde 21 punten toe en Josh Richardson scoorde 13 toen New Orleans LA versloeg en verbeterde tot 2-0 met nog één wedstrijd te gaan op 1 april in New Orleans.

Bones Hyland scoorde 18 punten en leidde de Clippers (39-36). Eric Gordon had er 15, Russell Westbrook had er 14, Ivica Zubac en Nicolas Batum hadden er elk 13, Kawhi Leonard had er 12 en Robert Covington had er 11.

Ingram had vier punten en Murphy had een 3-pointer toen New Orleans zijn voorsprong van 12 punten tijdens de rust uitbreidde naar 81-63 vroeg in het derde kwartaal.

De voorsprong groeide vier keer tot 21 punten voordat de Clippers het terugbrachten tot 12, en de Pelicans hadden laat in het derde kwartaal een voorsprong van 99-85.

Valanciunas scoorde de eerste zeven punten van New Orleans van het vierde kwartaal en Murphy voegde twee driepunters toe toen de voorsprong toenam naar 119-94.

De Pelicans scoorden de eerste acht punten van de wedstrijd en Ingram had acht punten en twee assists, waardoor de voorsprong werd uitgebreid naar 16-7.

Murphy deed alle vier zijn driepuntspogingen en New Orleans eindigde met 9-van-11 van buiten de boog om laat in het eerste kwartaal een voorsprong van 37-26 te nemen.

De Pelicans begonnen het tweede kwartaal met een 10-2 streak, maar de Clippers gebruikten een 11-0 streak om er 47-39 van te maken.

LA kwam binnen zeven punten voordat Ingram en Murphy elk een 3-pointer maakten om New Orleans te helpen een voorsprong van 68-56 te nemen tijdens de rust.

De Pelicans eindigden met 14 driepunters tijdens de rust, maar probeerden geen vrije worp. Ze eindigden 8-uit-9 op vrije worpen.