Sat. Apr 27th, 2024

F2 Logistiek Myla Pablo PVL

Myla Pablo van F2 Logística. –MARLO CUETO/INQUIREr.net

MANILLA, Filipijnen – Myla Pablo’s 27-puntenschot was niet genoeg om een ​​overwinning te behalen voor F2 Logistics Cargo Movers in de opener van de halve finale toen ze instortten door titelverdediger Creamline in een spannende wedstrijd van vijf sets in de 2023 Premier Volleyball League (PVL) Invitational Conference.

Pablo zorgde voor de grote comeback van zijn team in de vierde set na een achterstand van 10-20, maar de Cargo Movers konden de overwinning in de vierde niet bezegelen toen de Cool Smashers ontsnapten met een 12-25, 25-15, 23-25, 30-28, 15-7 overwinning op donderdag in Philsports Arena.

De veteraan outside forward, die verblufte in de basisopstelling in zijn eerste wedstrijd in de halve finale, was vastbesloten om te presteren voor de F2, maar kwam te kort en zakte naar een 1-1 record in de halve finale.

“Ik doe gewoon mijn best als het team me nodig heeft. Als coaches me nodig hebben, ben ik er om te helpen. Ik denk dat het team vandaag een beetje tekort kwam. Maar mijn punten waren nutteloos omdat we verloren”, zei Pablo, die zich inschreef 24 spikes en drie blokken over acht recepties, in het Filipijns.

De voormalige PVL MVP betreurde de gemiste kans om de overwinning in de vierde set te voltooien, wat leidde tot stoomverlies in de beslisser.

“De vierde set was bijna van ons, maar we gaven toe. We probeerden heel hard in te halen, zodat we het spel konden pakken. Maar we verloren pas echt in de vijfde set. We vochten in de aanval en we waren geschokt”, zei Pablo. “Dat is meestal ons probleem elke wedstrijd als we geen communicatie hebben.”

“We moeten echt als een team werken, het kunnen niet slechts één, twee of drie mensen zijn die het werk op het veld doen. We moeten allemaal komen opdagen, ‘voegde ze eraan toe.

Myla Pablo en F2 Logística PVL

Myla Pablo en F2 Logística. –MARLO CUETO/INQUIRER.net

Temidden van de pijnlijke nederlaag prees de 29-jarige aanvaller de inspanningen van Jolina Dela Cruz, Ara Galang en Shola Alvarez, die een belangrijke rol speelden bij het uitwissen van Creamline’s enorme voorsprong in de vierde nadat Kianna Dy halverwege de set was gewisseld vanwege pijn in haar rechterknie, kuit en rechter onderarm.

“Felicitaties aan onze tweede zes, Ara, Jolina en Shola, voor hun optreden in de vierde set. Zonder hen en hun verdediging zullen we ze niet kunnen bereiken”, zei Pablo. “Het was een vermoeiende wedstrijd, maar het was het waard omdat we de vijfde set wisten te bereiken. Natuurlijk doet het pijn dat we niet hebben gewonnen, maar we hebben in ieder geval ons best gedaan. Iedereen die vandaag gespeeld heeft, heeft bijgedragen. ”

Pablo heeft er alle vertrouwen in dat F2 Logistics zich zal herstellen in de wedstrijd van zaterdag tegen PLDT (0-2).

“Ik denk dat we dat kunnen oplossen voor onze volgende wedstrijd op zaterdag”, zei ze. “We moeten echt ons best doen. Alle teams zijn moe, niet alleen wij. We moeten dus onze mentaliteit op elke wedstrijd richten. De teams proberen allemaal te winnen.

Myla Pablo, die 27 punten scoorde voor F2 Logistics, deelt haar gedachten na het verlies van Creamline in vijf sets. #PVL2023