Thu. Apr 18th, 2024


Tijdens een recent interview met ComingSoon, Klaver veld en De slagman Regisseur Matt Reeves onthulde dat Steven Spielberg behoorlijk onder de indruk was van de monsterfilm van Reeves, die een gelimiteerde 15th Anniversary Edition krijgt in 4K UHD en Steelbook Blu-ray.

Toen Reeves het had over de impact van de film, besprak hij de ontmoeting met Steven Spielberg en zei dat de visionaire filmlegende geschrokken was van de film uit 2008.

‘Bryan Burk belde me vanaf de set van Star TrekWaar [Spielberg] Ik zat met JJ en de schrijvers en Bryan en hij zei: ‘Oh, hé, waar is de regisseur van Klaver veld? Ik wil met hem praten”, onthulde Reeves. ‘Toen zei Bryan:’ Je kunt maar beter nu naar Paramount komen. Spielberg vraagt ​​waar je bent. Ik had zoiets van ‘Ah! OKÉ!’

“Dus ik liep erheen en ik zat daar en toen draaide hij zich naar me toe en nadat hij had gesproken, gaf hij ze veel informatie over het script en zo en hij was echt heel aardig. Toen wendde hij zich tot mij en zei: ‘Wacht, dus je reed Klaver veld? En ik zei: ‘Ja.’ Hij zei: ‘Je hebt me de stuipen op het lijf gejaagd.’ En ik had zoiets van ‘Oh.’ Dat was geweldig. Een groter compliment kon ik niet krijgen dan dat. Ik maakte Steven Spielberg bang. Het was tof.”

Klaver veld werd uitgebracht in 2008 en is een gevonden monsterfilm die draait om een ​​groep vrienden die een massale monsteraanval in New York moeten overleven. gevolgd zou worden Klaverveldstraat 10 in 2016 en De Cloverfield-paradox in 2018.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover