Tue. Feb 27th, 2024


Lamar Jackson: “Op 2 maart vroeg ik een ruil aan bij de Ravens-organisatie dat de Ravens niet geïnteresseerd waren om aan mijn waarde te voldoen… Het maakt niet uit hoe ver ik ga of waar mijn carrière me ook brengt, ik zal dicht bij mijn Baltimore Flock Nation-fans. Je zult me ​​​​weer zien”

Laatste update: 27/03/23 16:39

Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson zegt dat hij op 2 maart een ruil van het team heeft aangevraagd.

Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson zegt dat hij op 2 maart een ruil van het team heeft aangevraagd.

Lamar Jackson onthulde dat hij op 2 maart een ruil had aangevraagd bij de Baltimore Ravens, waarbij het team “niet geïnteresseerd was om aan mijn waarde te voldoen”.

In een reeks tweets die maandag op sociale media werden gepost, nam Jackson in wezen afscheid van Ravens-fans en voegde eraan toe: “Je ziet me weer.”

Jackson is momenteel een gratis agent met een niet-exclusief franchiselabel op hem, wat betekent dat hij vrij is om met andere teams over een contract te onderhandelen. Als een team Jackson tekent voor een aanbiedingsformulier en de Ravens komen niet overeen met het aanbod, stuurt dat team de Ravens hun volgende twee eerste ronde draft-picks in ruil voor de quarterback.

In een “brief aan mijn fans” op Twitter schreef Jackson: “Ik wil jullie eerst allemaal bedanken voor alle liefde en steun die jullie me altijd tonen.

“Jullie zijn allemaal geweldig en ik waardeer jullie enorm. Ik wil dat jullie allemaal weten dat je niet alles moet geloven wat je over mij leest. Laat me persoonlijk je vragen over mijn toekomstplannen beantwoorden.

“Vanaf 2 maart heb ik een ruil aangevraagd bij de Ravens-organisatie waar de Ravens niet in geïnteresseerd waren om aan mijn waarde te voldoen. Iedereen die mij kent of bij mij in de buurt is geweest, weet dat ik van voetbal hou en mijn droom is helpen. een team dat de Super Bowl wint.

“Jullie zijn allemaal geweldig, maar ik moest een zakelijke beslissing nemen die het beste was voor mijn familie en mij.

“Hoe ver ik ook ga of waar mijn carrière me ook brengt, ik blijf dicht bij mijn fans uit Baltimore Flock Nation en in de staat Maryland. Je zult me ​​weer zien.”

Lamar Jackson uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de NFL voor het seizoen 2019

Lamar Jackson uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de NFL voor het seizoen 2019

De Ravens plaatsten de niet-exclusieve franchisetag op Jackson op 7 maart, vijf dagen nadat Jackson op grond van zijn verklaring om een ​​ruil had verzocht.

De algemeen directeur van Ravens, Eric DeCosta, zei destijds: “Er zijn in de hele competitie en in Baltimore veel gevallen geweest waarin een speler werd aangewezen met de franchise-tag en in hetzelfde jaar een langetermijncontract tekende.

“We zullen te goeder trouw blijven onderhandelen met Lamar en hopen dat we een langetermijnovereenkomst kunnen sluiten die eerlijk is voor Lamar en de Ravens.

“Ons uiteindelijke doel is om een ​​kampioensteam op te bouwen met Lamar Jackson als leider voor de komende jaren.”

Jackson was de meest waardevolle speler van de NFL in 2019, en zijn dynamische passes en rushes maken hem tot een van de grootste sterren van de game.

Op 25-jarige leeftijd is hij een van de slechts zes quarterbacks in de geschiedenis van de NFL met 10.000 passing yards en 4.000 rushing. Zijn 12 wedstrijden met minstens 100 meeslepende werven zijn een NFL-record.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover