Sat. Mar 2nd, 2024Jimmy Buffett heeft zijn aanstaande show in Charleston, South Carolina, uitgesteld nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een niet bekendgemaakt medisch probleem.

De 76-jarige zanger maakte de aankondiging op zijn Facebook-pagina en schreef: “Ik had deze week een plotselinge verandering van plannen die ons allemaal heeft geraakt. Twee dagen geleden kwam ik terug van een reis naar de Bahama’s, ontdooiend van de ‘Winter Tour’ door Californië en keek ik uit naar Charleston. Ik moest in Boston stoppen voor een controle, maar ik belandde terug in het ziekenhuis met een aantal problemen die onmiddellijke aandacht nodig hadden.

“Veroudering is niet voor watjes, dat verzeker ik je. Ik beloof je ook dat als ik goed genoeg ben om op te treden, ik dat ga doen in het land van She-Crab Soup,” vervolgde hij voordat hij zijn fans bedankte voor hun steun. “Jullie geven allemaal mijn leven meer betekenis en voldoening dan ik me ooit had kunnen voorstellen als een kleine jongen die aan de rand van de Golf van Mexico zat.” Zie hieronder het volledige Facebook-bericht.

De “Margaritaville”-zangeres zou op zaterdag 20 mei in Charleston’s Credit One Stadium spelen. Alle tickets zijn geldig voor de nieuwe datum, die nog niet bekend is gemaakt. Hij heeft momenteel geen andere shows voor 2023.

Helaas is dit de tweede keer dat Buffett in minder dan een jaar tijd in het ziekenhuis ligt. Afgelopen september moest hij zijn resterende tourschema voor 2022 uitstellen. Gelukkig kon Buffett in februari weer het podium op.

Buffetts laatste album was in 2020 Liedjes die je niet uit je hoofd kent. Bezoek Buffett’s optreden in 2020 opnieuw op Kyle Meredith met… onderstaand.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover