Thu. May 23rd, 2024


Jamie Foxx heeft zich voor het eerst sinds zijn “medische complicatie” in april uitgesproken en bedankt fans en vrienden in een video.

Foxx bedankte fans en vrienden voor het wensen van hem goed

Foxx werd op 12 april voor het eerst in het ziekenhuis opgenomen nadat hij leed aan wat zijn familie omschreef als een “medische complicatie”. Hoewel er weinig bekend is over wat er is gebeurd, communiceerde Foxx met zijn familie op het moment van zijn ziekenhuisopname.

In een video van drie minuten die op zijn officiële Instagram-account werd gepost, bedankte Foxx iedereen voor hun goede wensen en liefde, en Sand legde uit dat hij niet eerder een update had gegeven omdat hij niet wilde dat mensen hem zouden zien in de staat waarin hij was.

‘Ik weet dat veel mensen zaten te wachten of nieuws wilden, maar om eerlijk te zijn, ik wilde niet dat je me zo zag, man,’ zei Foxx. “Ik wil dat je me ziet lachen, plezier maken, feesten, een grap vertellen, een film maken, een televisieshow maken. Ik wilde niet dat je me zag met buisjes die uit me kwamen en probeerde uit te zoeken of ik het zou overleven.

Foxx prees zijn familie voor hun rol bij zijn herstel, met name zijn jongere zus Deidra Dixon en dochter Corinne Foxx voor hun bescherming tijdens zijn genezing.

“Voor hen, voor God, voor veel geweldige dokters, kan ik je deze video nalaten”, zei Foxx. “Ik kan je niet vertellen hoe geweldig het is om je familie op deze manier te laten deelnemen, en je weet dat ze het strak hebben gehouden, ze hebben niets laten ontglippen, ze stonden achter me, en dat is wat ik hoop dat iedereen kan hebben in tijden als deze.”

Foxx zei ook dat hij weet dat zijn afwezigheid en gebrek aan commentaar heeft geleid tot veel speculatie over wat er met hem is gebeurd. In de video grapte hij dat hij niet blind of verlamd was geworden, waarbij hij speels zijn ogen en armen bewoog om te laten zien dat alles in orde was. Hij zei echter dat hij “naar de hel en terug” was geweest en dat zijn weg naar herstel “een paar gaten” had, maar dat hij “terugkwam” en “in staat was om te werken”.

Hij beëindigt de video en belijdt nogmaals zijn liefde voor degenen die hem het beste wensen en zei dat hij hoopt dat mensen hem zullen herinneren voor de films die hij maakt – goede en slechte –, voor de liedjes die hij zingt en voor de grappen die hij maakt.

“Zoals je kunt zien, werken de ogen, de ogen werken heel goed”, zei Foxx. ‘Ik ben niet verlamd, maar… ik ben naar de hel geweest en weer terug, en mijn weg naar herstel was ook hobbelig. Maar ik kom terug en ik kan werken… Ik hou van iedereen en ik hou van alle liefde die ik heb ontvangen… Als je me vanaf nu ziet en zo nu en dan begin ik gewoon te huilen, het is gewoon omdat het moeilijk is geweest, man. Ik was ziek, man. Maar nu heb ik mijn benen onder me, dus je gaat met me mee.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover