Mon. Jun 24th, 2024


Enige tijd geleden verscheen er weer een Koreaans drama op de schermen van fans, won de harten van kijkers en bereikte de top van de kijkcijfers in Korea. De hoofdrolspelers van het familiedrama zijn een alleenstaande vrouw die een kind verwacht en een alleenstaande man die een fictief contract tekent dat hen verplicht verliefd te worden, ouders te worden en een kind te krijgen.

In de plot wordt de foetus, die eigenlijk de focus is van de hoofdfamilie, vaak de “Real Deal” (Jin-Jja) genoemd. De releasedatum en het streamingschema voor de vierde aflevering van “The Real Deal Has Come!” zal in het artikel worden opgenomen.

Volgens HB Entertainment is The Real Deal Has Come, waarin Ahn Jae-Hyun zijn drama na drie jaar thuis laat komen, op de watchlists van fans geplaatst. Hij zal in de schoenen van het mannelijke hoofdpersonage van de show stappen in plaats van Kwak Yang. Kwak was klaar voor de rol, maar stopte naar verluidt vanwege planningsproblemen.

Lees ook: The Last Of Us filmlocaties: waar werd de HBO-serie gefilmd?

Wat is het verhaal van The Real Deal aangekomen?

Oh Yeon Doo zal optreden als de gerespecteerde Koreaanse taalleraar. Deze instructeur geeft online les en bereikt een bepaald niveau van viraliteit en bekendheid op internet. Ondertussen is Gong Tae Kyung een getalenteerde gynaecoloog en onvruchtbaarheidschirurg die uit een bekende familie komt. Hij heeft geen interesse in trouwen.

Beiden ontspannen hun hele leven totdat Yeon Doo ontdekt dat ze binnenkort moeder wordt. Het paar overtuigt Oh Yeon Doo om zich voor te doen als de “huisvrouw” van Gong Tae Kyung om een ​​”nep” contractuele relatie tot stand te brengen. Deze verandering zal echter moeilijk blijken te zijn.

Gong Tae Kyungs eerste liefde, de flamboyante Jang Se Jin, nu een toppersoon in een toporganisatie, wil meewegen.

Het echte werk is gearriveerd! 2023: verwachtingen en spoilers

The Real Deal Has Come, een weekenddrama met 15 segmenten, belooft veel grappen en liefde. Oh Yeon-do! Een alleenstaande vrouw die op grond van een overeenkomst met Gong Tae-Kyung trouwt, zal te zien zijn in de coming-of-age-film. Ahn Jae-Hyun werd getekend om de rol van Gong Tae-Kyung te spelen, terwijl Oh Yeon naar verluidt werd gespeeld door Baek Jin-hee.

Het echte werk kwam eraan: de cast en personages.

Het drama wordt geregisseerd door Han Joon-Seo, die aan verschillende projecten heeft gewerkt, waaronder Scandal in Old Seoul, Wonderful Life, School 2, Beautiful Love en vele andere. Ahn Jae-Hyun zou de rol van een uitstekende en intelligente gynaecoloog op zich hebben genomen. deze is gespecialiseerd in onvruchtbaarheid.

Zijn extreme toewijding aan zijn baan of beroep is bedoeld om de capaciteiten van het personage door de serie heen te laten zien. Zijn gelukkige leven zal onherroepelijk veranderen zodra Tae-Kyung zijn koninkrijk binnenkomt en de lieftallige Yeon-du ontmoet. Telkens wanneer Tae-Kyung en Yeon-du met elkaar in contact komen, gaat er vuurwerk af en vliegen de vonken over.

Het echte werk is gearriveerd!  Releasedatum aflevering 4

Een still uit de show. (Credits: KBS2)

Naarmate ze meer vertrouwd raken, gaan ze akkoord met een nep-huwelijkscontract. Vanwege het drukke filmschema van dit wekelijkse drama, beweerde onze hoofdrolspeelster, Si-yang, die getekend had en aanvankelijk het personage van G. Tae-Kyung aannam, het te verlaten.

De ster probeerde haar schema te balanceren tussen acteren in toneelstukken en films, maar faalde. Hij vermeed conflicten om verdere schade aan de cast en crew te minimaliseren. Samen met Jin-hee en Ahn Jae-Hyun zal Kim Sa-Kwon, die Cha Hyun-woo zal spelen, aanwezig zijn.

Ondersteunende acteurs zijn Cha Hwa-Yun, Dae-Chul en Cha Joo-Young. De hoofdrolspeelster, Baek Jin-hee, staat bekend om haar rollen in de opera’s Feel Good to Die en Jugglers. Fans weten dat ze verscheen in het terugkerende drama Curtain Call.

Het echte werk is gearriveerd! Releasedatum aflevering 4

Het echte werk is gearriveerd! De releasedatum van aflevering 4 is vastgesteld op 2 april 2023. Het echte werk is aangebroken! aflevering 4 gaat in première via KBS2 rond 19.00 uur KST in Zuid-Korea. Fans en kijkers uit andere landen hebben toegang tot The Real Deal Has Come! aflevering 4 op deze tijden:

  • EST (Eastern Standard Time): 6:00 uur op 2 april 2023
  • PST (Pacific Standard Time): 3:00 uur op 2 april 2023
  • CST (Central Standard Time): 5:00 uur op 2 april 2023
  • JST (Japanse standaardtijd): 19:00 op 2 april 2023
  • GMT (Greenwich Mean Time): 10:00 uur op 2 april 2023
  • IST (Indiase standaardtijd): 15.30 uur op 2 april 2023
  • PKST (Pakistan Standard Time): 15.00 uur op 2 april 2023
  • CET (Midden-Europese tijd): 12:00 op 2 april 2023
  • ACD (Australische centrale zomertijd): 21:00 op 2 april 2023

Het echte werk is gearriveerd! Aflevering 4: Hoe te kijken

De Real Deal is gearriveerd! Aflevering 4 wordt gestreamd op Rakuten. Viki op de tijden en dagen van de bovenstaande post alleen na het betalen van $ 3,99 aan de streamingdienst, ook wel bekend als Viki.

Lees ook: Wanneer begonnen Fran en Maxwell met daten?



By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover