Mon. Feb 26th, 2024


Dit HaBO-verzoek is van Jessica die op zoek is naar deze YA-roman:

Ik heb hulp nodig bij het vinden van een boek dat ik jaren geleden heb gelezen.

Het is een romantisch boek voor jonge volwassenen. Het is gelegen in een stad aan het meer.

De hoofdpersoon heeft een geschiedenis met twee broers (de Donnellys?) wiens familie een pizzeria bezit. Haar moeder schreef een boek over de liefdesdriehoek van haar dochter met jongens dat een bestseller werd. De dochter liep ook races rond het meer en haar favoriete snoepje was Red Vines.

Sorry, ik weet dat dit geen ton is om op te blazen, maar dat zijn alle details die ik me kan herinneren. Ik dacht dat ik de eigenaar van het boek was, maar ik heb net mijn planken doorzocht en kon het niet vinden.

Dhr. Pibb + Rode wijnstokken = Crazy DeliciousSource by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover