Wed. Feb 28th, 2024


Mocht je het nog niet weten, de Britse boekhandel Book Depository gaat sluiten. Het nieuws werd aangekondigd op zijn Twitter-account en elders:

Als iemand die vaak Britse covers begeert, ben ik bedroefd om dit nieuws te zien. Ze waren een betrouwbare bron van Britse edities, werden snel verzonden en hadden een geweldige selectie.

Hier zijn enkele Britse covers die ik heb toegevoegd aan mijn persoonlijke bibliotheek.

Ik gaf de voorkeur aan het heldere kleurenpalet van deze met zijn roze en gouden kleuren gecompenseerd door de diepe marine. Ik hield ook van de meer gedetailleerde beschrijving van de personages.

Ik bezit ongeveer de helft van Psychische verandering serie in Brits omslagformaat. Ik vind het leuk hoe ze allemaal hetzelfde ontwerp hebben en het laat duidelijk zien dat ze deel uitmaken van een serie. Het lijkt een meer minimalistische manier om een ​​hot cover-model onder de aandacht te brengen.

De Amerikaanse editie hiervan macbeth hervertelling is niet zo erg, maar er is iets aan de scherpte van de elementen hier, van het lettertype tot de lippenstift, waar ik meer de voorkeur aan geef.

Een ander geval van de Amerikaanse hoes trekt ook de aandacht, maar de retrostijl, JetsonsHet rare gevoel van deze trok mijn aandacht het meest!

Ik geloof dat dit nu de permanente omslagen zijn voor de Kindle-versies, maar ik kocht de hele serie in Britse paperbacks alleen voor deze omslagen in plaats van de Amerikaanse versies.

Het kleurenpalet wint weer! Ik vind het ook leuk, op het eerste gezicht denk je dat dit een symmetrisch ontwerp is, maar er zijn subtiele verschillen.

Wat vind je van het Book Depository-nieuws? Heb je een favoriete Britse cover? En als je suggesties hebt waar je Britse edities van een geweldige verkoper kunt krijgen, laat het me dan weten in de reacties!

Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover