Fri. Dec 8th, 2023


Tyler, the Creator heeft een zelfgestuurde video gedeeld voor zijn archieftrack “Wharf Talk”. Tyler brengt het grootste deel van de korte tijd door met het vrijen van een ongeziene date in een idyllische, pastorale setting, voordat gast A$AP Rocky wat romantische wijsheden lijkt te spreken. Het nummer verschijnt op het nieuwe album van Tyler, Bel me als je verdwaalt: onroerend goed verkopende uitgebreide versie van 2021 Bel me als je verdwaalt.

Voorafgaand aan het album bracht Tyler “Dogtooth” en “Sorry Not Sorry” uit. Beide kwamen met zelfgestuurde video’s; in het laatste herschept Tyler blikken van de zijne elf, bloemistHet is Wolf keer oa. Uitleg over de beslissing om de verliezen samen te stellen, Tyler getweet, “Call Me If You Get Lost was het eerste album dat ik maakte met veel nummers die de finale niet haalden. Van sommige van deze nummers hou ik echt van en ik wist dat ze nooit het daglicht zouden zien, dus besloot ik er een paar uit te brengen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover