Tue. Jul 23rd, 2024


Hoorzitting is terug met hun eerste single van 2023, “Tegengif.” Samenwerken met een klassiek geschoolde Londense muzikant die elektronische producer is geworden codekoen in dienst nemen JT Voorn op zang is “Antidote” een Audien-klassieker. Vrolijke progressive house synths, heldere zang en melodieuze piano voor een euforische crash.

Zoals veel van Audiens liedjes, is “Antidote” vertederend positief en vrolijk. De teksten zijn echt blue collar, we leven allemaal in moeilijke tijden, laten we rust en troost vinden bij de mensen om ons heen. Een “tegengif” voor stress en druk in het echte leven. Dit is een nummer dat perfect zou moeten passen in de livesets van Audien. Dit is wat iedereen te zeggen had over het maken van de track.

“’Antidote’ is mijn eerste plaat met Ed, [Codeko]. Tijdens de PHND-tour hebben we veel shows samen gespeeld en ik besefte echt hoeveel we op elkaar leken. We hebben echt hetzelfde oor voor dingen en ik denk dat ons hart op dezelfde manier bij muziek ligt. JT was daar ook de absoluut perfecte zanger voor. Het nummer gaat over toegewijd blijven, die persoon zijn voor iemand van wie je houdt. In veel opzichten is de muziek die ik vandaag maak deze toewijding aan mezelf. Blijf trouw aan wat mij aanspreekt.” – Hoorzitting

“’Antidote’ is geschreven toen Audien en ik eind vorig jaar samen op tournee waren. Onze muzieksmaak is altijd erg vergelijkbaar geweest en dus toen hij voorstelde om samen iets te schrijven, had het niet veel soepeler kunnen verlopen. We werkten eraan terwijl we reisden tussen shows in hotels en luchthavens, en binnen enkele dagen speelden we live. Een paar weken later volgde JT de zang en het was klaar! – Codeko

“Het thema van ‘Antidote’ resoneert met mij omdat het gaat over een bron van vrede zijn in een wereld van chaos en giftigheid, waar velen van ons zich zeker mee kunnen identificeren. Zoals veel mensen hun rust vinden naast sport of hobby’s, vond ik de mijne via mijn vrienden en collega’s die er altijd waren wanneer ik ze het meest nodig had. Het hebben van een sterke en ondersteunende gemeenschap in Los Angeles hielp me door de moeilijke tijden heen en werd mijn ‘tegengif’ in mijn leven. – JT Kakkerlak

Bekijk Audien & Codeko’s nieuwste, “Antidote” met JT Roach, nu beschikbaar op Armada.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover