Thu. Feb 22nd, 2024


Wytch Hazel is terug met een nieuw record Wytch Hazel IV: Sacramento gepland voor release op 2 juni en een nieuwe single “Angel Of Light”. Als je veel zoekt Dunne Lizzy-achtige jam, dus je zult houden van wat Wytch Hazel heeft te bieden.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik blies een beetje uit mijn hoofd”, zegt zanger/multi-instrumentalist Collin Hendra. “En zelfs na al dat moeizame werk, heb ik nog steeds het gevoel dat ik nog maar aan de oppervlakte ben gekomen van wat Wytch Hazel muzikaal zou kunnen doen. Ik wou dat ik een maand de tijd had om aan een nummer te werken en op een kleine raaklijn af te gaan. Zal ik in de toekomst doen, het gaat de goede kant op. Het is een van de meest eerlijke songwriting die ik ooit heb gedaan, en de teksten komen uit een donkerdere plek, denk ik.

“Ik word ouder, dat blijkt uit sommige teksten: ‘kijk hoe mijn lichaam kapot gaat’, ‘ik graaf dieper’, ‘de tijd dringt…’ blijken negatief te zijn, het onderwerp komt voort uit constante inspanning .”

De video voor “Angel Of Light” werd geregisseerd door Wild Stag Studios (heks engel, rik wakeman). Wytch Hazel IV: Sacramento werd opgenomen met oude producer red. kraan (achtervolging) en pre-orders zijn hier beschikbaar.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover