Sat. Mar 2nd, 2024


Woody Harrelson wil dat Matthew McConaughey een DNA-test doet om erachter te komen of ze echt biologische broers en zussen zijn.

Matthew McConaughey, Woody Harrelson, DNA-test, broers

Matthew McConaughey onthulde vorige week dat er een kans is dat hij daadwerkelijk familie is van zijn goede vriend Woody Harrelson. Terwijl hij met Stephen Colbert op The Late Show verscheen, steunde Woody Harrelson de theorie dat hij en Matthew McConaughey broers zouden kunnen zijn.

Ik zeg alleen dat er een kern van waarheid in die gedachte zit,“Zei Woody Harrelson.”We spraken met Ma Mac, de echte moeder van Matthew, en ze vertelde ons ooit… Ik bedoel, dat is gek. We waren in Griekenland, kijken hoe het Amerikaanse team het WK won, en ik weet het niet, ik zei iets over spijt. En ik zei: ‘Weet je, het is raar dat mijn vader er geen spijt van heeft.’Toen de moeder van Matthew McConaughey beweerde dat ze de vader van Harrelson ‘kende’, merkten beiden haar toon op. “Het waren de ellipsen waar ik een beetje last van had,zei Harrelson. “Of interessant. ‘Ik wist… je vader.

Woody Harrelson zegt dat de timing van de geboorte van Matthew McConaughey zou kunnen werken, en hij wil dat zijn vriend een DNA-test krijgt om zeker te zijn. “het jaar van [Matthew’s] geboorte, negen maanden daarvoor, had ze een sabbatical van haar relatie met haar vermeende vader, Jim,zei Harrelson. “We willen naar een gaan [DNA] test, maar voor hem is het veel belangrijker. Ik bedoel, hij heeft het gevoel dat hij een vader verliest. Maar ik heb zoiets van, nee, je krijgt een andere vader en broer.McConaughey zei dat hij een beetje aarzelt om deze informatie te kennen.

Kijk, het is een beetje makkelijker voor Woody om te zeggen: ‘Kom op, laten we dit doen. [DNA tests]’, want wat zit daar voor hem in? Het is een beetje moeilijker voor mij omdat hij me vraagt ​​een risico te nemen en te zeggen: ‘Wacht even, probeer je me te vertellen dat mijn vader misschien niet mijn vader is na 53 jaar dat te hebben geloofd?’ Ik heb wat meer skin in het spel.

Matthew McConaughey en Woody Harrelson hebben tijdens hun carrière verschillende keren samengewerkt en staan ​​op het punt opnieuw samen te komen om Broer van een andere moedereen comedyserie van een half uur ontwikkeld door David West Read (Grote Deur Award) In de serie zullen de acteurs gefictionaliseerde versies van zichzelf spelen, maar hun vriendschap zal op de proef worden gesteld.wanneer hun families proberen samen te leven op de ranch van Matthew in Texas.” De logline van Apple TV+ omschrijft de serie van tien afleveringen als “een oprecht vreemd liefdesverhaal over een stel dat draait om de vreemde en mooie band tussen Matthew McConaughey en Woody Harrelson.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover