Wed. Apr 17th, 2024


When I Fly Towards You Episode 22 wordt naar verwachting deze week uitgebracht! Dit verfrissend hartverwarmende Chinese drama loopt langzaam ten einde, met nog maar twee afleveringen over van het verwachte totaal van 24 afleveringen. Gebaseerd op de roman “She’s a Little Crazy”, geschreven door Zhu Yi, werd de eerste aflevering van When I Fly Towards You uitgezonden op 13 juni 2023.

De chemie tussen Zhou Yi Ran en Zhang Miao Yi heeft geleid tot de enorme populariteit van het drama, en fans kunnen niet anders dan uit hun ritme raken wanneer ze hun romance op het scherm zien! Het verhaal van When I Fly Towards You draait om de academisch slimme Zhang Lu Rang wiens leven verandert wanneer de sprankelende nieuwe transferstudent Su Zaizai verliefd op hem begint te worden.

Naarmate de twee dichter bij elkaar komen en leren over de problemen waarmee ze als tieners worden geconfronteerd, beginnen ze aan hun reis van zelfliefde en groei. Zhang Lu Rang wordt langzaamaan verliefd op Zaizai. Blijf lezen, want alle informatie over de releasedatum van When I Fly Towards You aflevering 22 wordt verstrekt, samen met de streaminggids.

Korte inhoud

Het is het jaar 2012, en Su Zaizai, een vrolijk en speels meisje, is een nieuwe transferstudent op de Yucai High School. Zaizai stond erom bekend dat ze niet veel aandacht schonk aan jongens, en ze vertrouwde een jongen ook nooit echt of vond ze leuk genoeg, maar dingen veranderden toen ze van school veranderde.

Chinees romantisch drama When I Fly Toward You Aflevering 22 Synopsis
Een still uit When I Fly Towards You (Credits: Youku)

Op haar eerste dag ontmoette ze Zhang Lu Rang, die erg populair was onder haar klasgenoten en een coole maar coole persoonlijkheid had. Toen Zai Zai hem zag, werd hij op slag verliefd op hem. Ze vond Lu Rang zo aantrekkelijk. Ze wist dat ze de eerste stap moest zetten voordat het te laat was en ze probeerde hem beter te leren kennen.

Zhang Lu Rang leek buitengewoon zelfverzekerd op anderen, wat bijdroeg aan zijn aantrekkelijkheid, maar in werkelijkheid twijfelde hij veel aan zichzelf. Hoewel hij uitblonk in studies en het voorrecht had uit een rijke familie te komen, vergeleek de moeder van Lu Rang hem voortdurend met zijn jongere broer, Zhang Lu Li.

De frequentie hiervan verlaagde Lu Rangs gevoel van eigenwaarde en knaagde van binnenuit aan hem. Dit zorgde ervoor dat hij dingen voor zichzelf hield en niet veel vrienden maakte, waardoor hij een afstandelijke persoonlijkheid kreeg. Hij reageert beleefd op iedereen die met hem praat, maar is over het algemeen behoorlijk introvert met zijn hoede.

De dingen beginnen echter te veranderen wanneer Lu Rang Zai Zai ontmoet. Zijn opgewekte en positieve levenshouding gaf hem de energie die hij nodig had. Als hij zijn eigen strijd voerde, stond Zai Zai aan zijn zijde en hielp hem samen te vechten. Haar toewijding aan hem gaf hem een ​​gevoel van begrip van wie hij was en waartoe hij in staat was.

Het lage zelfbeeld dat hij had, verbeterde geleidelijk, aangezien de positiviteit van Zai Zai behoorlijk bemoedigend bleek te zijn voor Lu Rang. De twee begonnen langzaamaan echte gevoelens voor elkaar te ontwikkelen, en hun connectie maakte het voor hen moeilijk om niet samen te zijn.

When I Fly To You aflevering 22 releasedatum

When I Fly Your Way, aflevering 22 wordt op vrijdag 30 juni 2023 uitgebracht. De releasetijd van de volgende aflevering kan variëren. Dus de releasedatum en -tijd van When I Fly Towards You aflevering 22 in verschillende regio’s wordt hieronder gegeven:

  • China Standard Time (CST): 18:00, vrijdag 30 juni 2023.
  • Koreaanse standaardtijd (KST): 19:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Filipijnse tijd (PHT): 18:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Indonesische tijd: 17:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Pacific Time (PST): 03:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Tijd in Thailand: 17:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 15.30 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 18:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 06:00 uur, vrijdag 30 juni 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): vrijdag 30 juni 2023 om 19:00 uur.

Streaminggids voor When I Fly Toward You Aflevering 22

When I Fly Towards You wordt aflevering 22 uitgezonden op het Youku-netwerkkanaal voor Chinese burgers. Het kanaal heeft ook een eigen streamingplatform dat toegankelijk is, maar om de nieuwste afleveringen van When I Fly Towards You te bekijken, is een abonnement vereist.

Bovendien, voor degenen die willen wachten zonder abonnement, heeft Youku ook een eigen YouTube-kanaal waar alle afleveringen van het Chinese drama worden geüpload. Er zal echter een vertraging optreden in de release van de afleveringen op het YouTube-kanaal.

Lees ook: Hoe kan ik afleveringen van When I Fly To You bekijken? Streaminggids en programmering

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover