Fri. Apr 19th, 2024


Aflevering 33 van Gone With The Rain wordt deze week uitgezonden! Dit Chinese drama, dat elke dag van de week afleveringen uitzendt, nadert zijn seizoensfinale, aangezien het van plan is om in totaal 37 afleveringen uit te brengen voor het eerste seizoen. Fans zijn benieuwd of het liefdesverhaal van Mo Xi en Chen Wen De het juiste liefdespad zal volgen of dat de twee gedoemd zijn tot eeuwige verdoemenis.

Gone With The Rain is een live-action bewerking van een roman geschreven door Ni Lou met de titel “Feng Yu Nong, Lian Zi Huan”, wat zich ruwweg vertaalt naar “Love in the Chaotic Realm”. Mo Xi woont bij haar tante, die van plan is haar uit te huwelijken aan een plaatselijke bruidegom en favoriete militaire officier Chang Weng De voor haar eigen dochter; Terwijl de twee elkaar leren kennen, begint Weng De verliefd te worden op Mo Xi.

Kan Mo Xi, ons vrijgevochten personage, ontsnappen aan de snode plannen van haar tante en troost vinden bij Weng De? Lees verder om meer te weten te komen over de releasedatum van Gone With The Rain Episode 33 en waar je de volgende aflevering van dit Chinese drama kunt bekijken!

Korte inhoud

In Jing, een oude stad op het vasteland van China, woonde Zhen Zhong, een relatief jonge keizer die net de troon had bestegen. Door een recente gewelddadige uitbraak viel de staat echter uiteen, waardoor het koninklijk paleis met weinig tot niets achterbleef. Nu de verdediging van het koninklijk paleis na deze opstand op een dieptepunt stond, hadden veel edelen uit verschillende staten hun ogen gericht op de kroon.

Chinees romantisch drama Gone with the Rain Aflevering 33 Synopsis
Een still uit Gone With The Rain (Credits: Youku)

Terwijl de politieke strijd van de rechtbank voortduurt, hebben de gewone mensen in de staat Jing geen andere keuze dan te vechten en van het land te leven. Tijdens deze moeilijke omstandigheden probeerde Mo Xi, onze vrouwelijke hoofdrolspeler, de wrede uitkomst te vermijden die haar tante voor haar had gepland. Mo Xi was een wees, dus zijn tante was zijn enige bron van familie.

Als landhuis van de Vrouwe van Mai wilde de tante van Mo Xi dat ze in deze moeilijke tijden met de staljongen zou trouwen. Mo Xi was echter niet het type dat zich gedwee neerlegde bij de wensen van haar tante. Ze was zich bewust van haar waarde en deed wat ze wilde. Haar vrijgevochten mentaliteit wordt de reden waarom ze betrokken raakt bij een van de plannen van haar tante.

Haar tante was van plan haar geliefde dochter Bai Feng Yao te laten trouwen met een van de bekende militaire officieren, Chen Wen De. Het gerucht ging dat voordat Wen De in het leger ging, hij een voormalige bandiet was geweest. Bovendien had hij bij vrouwen een slechte reputatie vanwege zijn onbeleefde gedrag.

Mo Xi besloot haar neef uit het gearrangeerde huwelijk van haar tante te helpen, maar kwam vast te zitten in een situatie waarin ze nu zijn belangrijkste liefdesbelang aan het worden was! Zullen de twee hun relatie kunnen laten bloeien te midden van alle chaos om hen heen? Of zal de tante van Mo Xi zeker tussenbeide komen in hun liefde?

Weg met de regen Aflevering 33 Releasedatum

Aflevering 33 van Gone with the Rain werd uitgezonden op dinsdag 27 juni 2023. De releasedatum en -tijd van de volgende aflevering van dit Chinese drama in verschillende regio’s wordt hieronder gegeven, aangezien de tijden kunnen variĆ«ren in verschillende tijdzoneschema’s:

  • China Standard Time (CST): 18:00 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Koreaanse standaardtijd (KST): 19.00 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Filipijnse tijd (PHT): 18:00 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Indonesische tijd: 17:00 uur op dinsdag 27 juni 2023.
  • Pacific Time (PST): 3:00 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Tijd in Thailand: 17:00 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 15.30 uur, dinsdag 27 juni 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 18:00 dinsdag 27 juni 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 06:00 uur op dinsdag 27 juni 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): dinsdag 27 juni 2023 om 19:00 uur.

Waar kun je Gone With the Rain aflevering 33 bekijken?

Alle afleveringen van Gone with the Rain, inclusief de aanstaande Chinese Drama Episode 33, zullen beschikbaar zijn om te bekijken op het officiƫle Youku-kanaal, waartoe Chinese inwoners toegang hebben via hun lokale kabel. Gone with the Rain Episode 33 zal ook beschikbaar zijn op het Rakuten Viki-streamingplatform voor mensen met een abonnement. Afleveringen van Gone With The Rain zijn ook beschikbaar op China Huanyu Ent. Youtube kanaal.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover