Wed. Oct 4th, 2023


John Heard is in 2017 onverwachts overleden. Heb je verhalen die je kunt delen over de samenwerking met hem?

GD: Nou, het was onze tweede keer dat we met hem samenwerkten. Amy en ik achtervolgden hem in “Chilly Scenes of Winter”. Joan Silver, die ook regisseerde, was ook een grote fan. We hebben hem voor deze rol bij Marty gepitcht. En John had nogal een wilde reputatie. (Marty) uitte zijn bezorgdheid en John zei: “Ik zal me op mijn best gedragen”, en dat deed hij ook. Hij was gefocust, grappig, intens.

AR: En hij is een briljante acteur. Zijn carrière was dat echt niet, maar ik denk niet dat hij de wens had om een ​​”ster” te worden. Hij stond aan de meer eigenzinnige kant van het leven. Ik hield gewoon van John en ik ben zo verdrietig dat hij er niet meer is. Ik denk dat hij waar je het oorspronkelijk over had naar zijn scènes met Griffin in “After Hours” brengt. Als Griffin erachter komt dat Marcy zijn vriendin was en de manier waarop hij tegen de kassa schopt, het geweld daar en de reactie van Griffin, kon ik dat keer op keer bekijken. Beide, ik ben er dol op.

Er is ook een prachtige verwijderde scène tussen de twee op de Blu-ray.

GD: Oh ja? Ik heb mijn exemplaar nog steeds niet opgehaald.

Wat is het eerste gevoel/emotie/gedachte dat in je opkomt als je naar “After Hours” kijkt?

AR: Het was echt leuk. Het was een geweldig avontuur. Het was een achtbaan, goed en zonder scheuren. Niet dat er geen zware dagen of zware dagen waren. Het was een fantastische rondreis.

GD: Voor mij was het een startpunt in de relaties die ik met mensen zou hebben, zowel voor de camera als achter de camera, persoonlijk en professioneel, die me jarenlang zouden vergezellen, tot vandaag. Het was een echt ontwaken. Ik kan geen beter woord bedenken dan wat Amy gebruikte. Het was leuk. Het was ongelooflijk leuk om deze film te maken.

AR: Ik denk dat Griffin en ik als producers trots en blij waren om John Heard aan tafel te krijgen, zodat Marty van hem zou gaan houden. Robert Plunket, we hebben hem naar de tafel gebracht. Michael Ballhaus, die vlak daarvoor onze laatste film ‘Baby, It’s You’ heeft opgenomen. En Jeffrey Townsend, onze production designer. Het was dus heel opwindend om delen van onze familie op te nemen in de geweldige familie van filmmakers die Marty heeft.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover