Wed. Jun 19th, 2024


Oud Five Finger Death Punch gitaarspeler Jason Haak plaagt een beetje meer van je buurman Haak project, en het klinkt behoorlijk zwaar! Vooral de tweede video – die solo is erg Dimebag Darrel-achtig. Haak het maakt ook duidelijk dat de band in 2023 niet zal optreden aan boord van de Shiprocked Cruise omdat ze proberen hun debuutalbum af te ronden.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“SNEAK PEEK” zei Haak in je onderschrift op Instagram. “Hier is een klein voorproefje van wat er gaat komen in 2023. Ook, zoals ik heb uitgelegd, HAAK zal niet optreden [the upcoming Shiprocked Cruise] maar ik zal nog steeds buiten spelen met al mijn vrienden in de verstekelingen… tot ziens op de boot.”

Haak gescheiden van Five Finger Death Punch in 2020, zeggend: “Ik heb het genoegen gehad om zovelen van jullie persoonlijk te ontmoeten. Bedankt voor de eindeloze verhalen over hoe onze muziek je hart op de een of andere manier heeft geraakt! Maar het beste deel van de afgelopen 12 jaar op tournee zijn, verreweg, ik heb het aangeraakt, ik speel mijn gitaar en zie elke avond de vreugde op hun gezichten, ik zal dit meer dan wat dan ook missen.

“Wat betreft de reden waarom ik vertrek… nou, er is er echt niet één. Ik heb mijn hele leven in bands gezeten en ik heb het gevoel dat ik hier al het goede heb gedaan. Het is tijd om de stokje en ga verder met nieuwe uitdagingen.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover