Sat. Mar 2nd, 2024


Natuurlijk zijn er in de loop der jaren veel memes geweest waarbij een doos werd vervangen door een prullenbak of een biervat om dit te bereiken. Lars Ulrich St. Woede drum geluid. Maar de aardige mensen binnen Resonantie in feite bieden we een echt proefpakket waarmee je al dat pingy kunt worden metallica vriendelijkheid zonder zelfs maar een vleugje grap.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

U kunt de downloaden St. Woede drums hier, die werd gespeeld door jessica Bordeaux en opgenomen door Noam Wallenberg bij Rax Trax Recording in Chicago. larsHoed terug en geblondeerd haar is niet inbegrepen.

Oh, en maak je geen zorgen – ondanks alle grappen, Ulrich staat nog steeds achter je St. Woede 100% drumtoon. In een interview uit 2020, Ulrich maakte overduidelijk dat de toon van de St. Woede was een bewuste keuze en hij zou niets veranderen.

“Ik steun het honderd procent, want op dat moment was dat de waarheid”, zei hij. “Gewoon mijn persoonlijkheid, ik kijk altijd vooruit, denk altijd aan de volgende stap. Zo verbonden ben ik. Wees metallica altijd aan het nadenken over de toekomst, of mijn persoonlijke leven, of relaties, wat ik ook doe, ik denk altijd aan de toekomst. Soms breng ik aantoonbaar veel tijd door in de toekomst, maar zelden in het verleden. En de enige keer dat deze dingen echt naar voren komen, is in interviews.

“Ik hoor St. Woede. Dat is anderhalf pak slaag, en er is veel ongelooflijke rauwe energie, en het is als ‘Wow!’ Het is een beetje in elkaar geslagen. Maar het snare-ding, het was als een superimpulsieve, tijdelijke … We werkten aan een riff. [James] Hetveld speelde een riff in de controlekamer. En ik rende. Ik had zoiets van: ‘Ik moet hier een beat achter zetten.’ Ik rende de opnamekamer in, ging zitten en speelde een paar beats over deze riff zodat ik het momentum van het moment niet zou verliezen en vergat de box aan te zetten. En toen luisterden we terug, en ik had zoiets van ‘Wauw! Dat geluid past een beetje in die riff, en het klinkt raar en cool.’

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“En toen liet ik de doos een beetje weg voor de rest van de sessies of zo. En toen dacht ik: ‘Ja, dit is cool. Dit is anders. Dit gaat sommige mensen in de war brengen. Het voelt alsof dit is een deel van het pak slaag. het probleem dat het wordt. .”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover