Thu. Dec 7th, 2023


Tyrus Hill zinkt over Jamie Malonzo tijdens de PBA All-Star Slam Dunk-wedstrijd.  –PBA-AFBEELDINGEN

Tyrus Hill zinkt over Jamie Malonzo tijdens de PBA All-Star Slam Dunk-wedstrijd. –PBA-AFBEELDINGEN

PASSI CITY – David Murrell heeft misschien de PBA Slam Dunk-wedstrijd gewonnen, maar sommigen zouden zeggen dat Tyrus Hill de nacht heeft gewonnen.

Hill’s dunk van Jamie Malonzo zal er waarschijnlijk een zijn die fans in de City of Passi Arena hier zullen onthouden, zelfs als de Blackwater-rookie moet zien hoe Murrell de titel en P30.000 prijzengeld pakt.

Het kostte veel overtuigingskracht voordat Malonzo ermee instemde om in de onbelaste zone te blijven en Blackwater’s rookie-sprong over de populaire Barangay Ginebra-kooi op te zetten.

“Hij was eerst bang”, zei Hill. “Maar ik zei tegen hem: ‘Ik ga op je springen. Niet pushen en graag veilig zijn. Ik zal op je springen.

“Toen kreeg ik de impuls en sprong ik er gewoon in. We zijn allemaal geschokt. Ik heb een 50, dus het is allemaal goed,” voegde Hill eraan toe.

Zelfs een perfecte score van de juryleden, waaronder PBA-legendes Allan Caidic en voormalig dunk-deelnemer Noli Locsin, kon Murrell ervan weerhouden deel te nemen aan het evenement.

Murrell scoorde in totaal 92 na zijn laatste dunk, een omgekeerde windmolen, die Hill in de laatste ronde met een punt overtrof, nee dankzij zijn eerste poging toen hij er niet in slaagde zijn armen op de rand te krijgen.

“De dunk voor mijn laatste ontroerde me”, klaagde hij. “Ik zette mijn hechtingen in, maar ik dacht dat ik het had. We dachten allebei dat ik het had. Hij versloeg me met één punt verschil, dus het is wat het is.

Hill had alle reden om blij te zijn met Murrell, zijn Converge-teamgenoot voor de eerste twee conferenties van seizoen 47.

“Die dunk was gek,” zei Murrell halverwege Hill’s interview.


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Je inschrijving is gelukt.

lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover