Tue. Dec 5th, 2023


ComingSoon hoofdredacteur Tyler Treese sprak jullie sterren Travis Bennett en Sam Jay in de Netflix-film, die nu wordt gestreamd. Het duo besprak hoe ze aan de slag gingen met filmwerken met Eddie Murphy en Jonah Hill, en ook hoe waardevol het was om in zo’n met sterren bezaaide cast te werken.

“Een nieuw stel en hun gezinnen onderzoeken moderne liefde en gezinsdynamiek te midden van tegenstrijdige culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen in deze komedie uit Kenia Barris”, luidt de synopsis van de film.

Tyler Treese: Travis, dus Eddie Murphy speelt je vader, je hebt zelfs zijn IG bio als “zoon van Eddie Murphy”. Ik kan me niet voorstellen dat het nog beter wordt dan dit. Hoe onwerkelijk was die casting en dat Eddie Murphy jou zijn zoon noemde?

Travis Bennett: Het was fantastisch. Het is als een kinderdroom om met deze mensen te werken. Dus ik denk dat het voor mij was dat ik alles in me opnam en probeerde zo aanwezig mogelijk te zijn, wat volkomen onmogelijk is omdat je de hele tijd nerveus en angstig bent en probeert het niet te verpesten. Maar het was een ervaring die ik nooit meer kan meemaken. Het was ook als mijn eerste grote film voor mij. Ik heb een paar films gemaakt, maar deze is als de eerste waarin ik het gevoel had dat hier een gezin is ontstaan, en ik voel me er deel van uit.

Sam, je bent de hele film geweldig en je kameraadschap met Jonah Hill is gewoon fantastisch. Hoe natuurlijk was die chemie? Me doorpraten om met Jonah samen te werken?

Sam Jay: Het was heel natuurlijk. Ik ben een grote fan van Jonah en het was alsof de eerste dag dat we de eerste paar scènes van de podcast deden, tussendoor, ik de fans alleen maar directe vragen stelde. Ik had zoiets van: ‘Hond, ik moet je deze dingen vragen. Het spijt me zo.” Ik heb zoiets van: “Wat is je favoriete rol die je ooit hebt gespeeld?” En zoals: “Wat was dat?” Hij was aardig, ontspan je gewoon. Antwoordde me alsof we vrienden waren, gewoon aan het praten. Dus dat vertaalde echt het kruisbeeld toen we in de rol kwamen. Dus het was bovennatuurlijk.

Travis, zoals je al zei, de cast voor deze film is gestapeld. Hoe waardevol was het om bij al deze grote sterren en talenten te zijn en rechtstreeks van hen te leren terwijl je overgaat naar acteur?

Travis Bennett: Oh, het is waanzinnig waardevol. Het is alsof je lid wordt van een basketbalteam met een stel senioren en ze laten je gewoon de kneepjes van het vak zien. Dus voor mij heb ik het gevoel, vooral aan het begin van mijn carrière, om te ervaren dat zo vroeg geweldig was. Zoveel dingen die ik heb geleerd, gewoon, ik weet het niet, je zou verwachten dat sommige van deze mensen ego’s hebben, maar dat hebben ze niet en ze zijn er gewoon om goed werk te leveren en plezier te hebben. En ik denk dat dat me echt aantrok, het geklets van iedereen in de cast, vooral degenen met zoveel ervaring in vergelijking met mij.

Sam, de podcastscènes zijn zo hilarisch. Waren dat alleen jullie tweeën die ruzie maakten en met elkaar omgingen?

Sam Jay: Ja, veel ervan waren gewoon riffs en zo. Ze gaven ons veel ruimte om te spelen, het in handen te krijgen, zoals: ‘Hé, veel plezier hiermee, maak het je eigen.’ En toen hebben we een heleboel dingen gekraakt. We riffden, we riffden hard

Travis, de huwelijksscène aan het einde voelde als een knaller met iedereen aan het feesten. Hoe is het om dit te filmen? Ben je echt aan het acteren of heb je gewoon plezier? Hoe gaat het?

Travis Bennett: Ergens tussenin. Je hebt plezier en realiseert je dat je een scène aan het opnemen bent en toen was het een hel in die kamer. Ik kan niet liegen, het was de heetste fysieke kamer waar ik ooit ben geweest. Maar we hadden veel plezier en, vooral voor mij, was dat het einde van het filmen voor mij. Dus het was een geweldige manier om de grote tijd met iedereen af ​​te sluiten.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover