Fri. Apr 19th, 2024


Wanneer een buitengewone vrouw met vreemde reïncarnatiekrachten op zoek gaat naar haar voormalige jeugdminnaar, welke rampen en incidenten zullen er dan volgen? See You In My 19th Life, een nieuw en aankomend K-drama waarvan de eerste aflevering vorige week op 17 juni 2023 in première ging, is sinds de release het gesprek van de dag!

Aflevering 4 van See You In My 19th Life komt dit weekend uit en fans kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt in de volgende aflevering van dit magische K-drama. Zullen de oude vonken er nog zijn als Baek Ji Eum dichter bij het vormen van een band met haar voormalige geliefde Moon Seo Ha komt? Een live-action bewerking van een webtoon geschreven door Lee Hye onder dezelfde titel, See You In My 19th Life is een K-drama dat je niet wilt missen!

Blijf op de hoogte om meer te weten te komen over See You In My 19th Life en wanneer K-drama Episode 4 wordt uitgezonden! See You In My 19th Life Episode 4 releasedatum en streaminggids zullen in dit artikel worden gegeven.

Korte inhoud

Baek Ji Eum leek een vrij normale vrouw te zijn die haar leven in de stad leidde als een goede, gezagsgetrouwe Koreaanse burger. Ze was echter inderdaad verre van normaal. Ji Eum bezat een uniek vermogen – ze kon zich alle herinneringen en mensen uit haar vorige leven herinneren. Dit betekende dat ze verschillende levens had geleefd als verschillende karakters, en dit was al jaren aan de gang!

Koreaans romantisch drama Tot ziens in mijn 19e leven Aflevering 4 Synopsis
Tot ziens in mijn 19e leven (Credits: tvN)

Ji Eum krijgt in haar vorige leven een ongelukkig ongeluk, waardoor ze herboren moet worden als de persoon die ze nu is, en nu heeft ze een eigen missie te vervullen. Ze wilde opnieuw contact maken met een heel specifieke persoon die ze in haar 18e leven ontmoette, die toevallig een man was die Moon Seo Ha heette.

Aan de andere kant is er Yoon Cho Won, die rouwde om het verlies van haar oudere zus Yoon Joo Won, van wie ze heel veel houdt. Hoewel haar persoonlijkheid vaak werd omschreven als sterk en moedig, leek haar leven in duigen te vallen na de dood van haar zus. Cho Won kon Joo Won niet loslaten, wat haar behoorlijk depressief en minder opgewekt maakte dan voorheen.

Maar zoals het lot het wil, ontmoette Cho Won eindelijk Ji Eum, die haar al snel deed denken aan haar overleden zus. Toen de twee dichterbij kwamen, kreeg ze het vreemde gevoel dat Ji Eum misschien een reïncarnatie was van Joo Won. Ze begon nieuwsgierig te worden naar de ware identiteit van Ji Eum en wie ze werkelijk was.

Aan de andere kant is er de secretaresse en goede vriend van Moon Seo Ha, Ha Do Yoon, die gelooft dat ze een bovennatuurlijke band heeft met Seo Ha. De twee waren goede vrienden, maar ontmoeten uiteindelijk Ji Eum en Cho Won, en de dingen worden ingewikkelder dan verwacht.

Wat verenigt deze vier individuen en wat voor soort band delen ze? Zal Ji Eum in staat zijn om zich te herenigen met Seo Ha, de man naar wie ze verwoed op zoek was?

Tot ziens in My 19th Life Aflevering 4 releasedatum

See You in My 19th Life Episode 4 wordt uitgezonden op zondag 24 juni 2023. Aangezien de releasedatum en -tijd van de volgende K-drama-aflevering kan variëren, is de releasetijd van See You in My 19th Life My 19th Life Episode 4 in verschillende regio’s wordt hieronder weergegeven:

  • Koreaanse standaardtijd (KST): 21:20 uur, zondag 24 juni 2023.
  • Filippijnse tijd (PHT): 20:20 uur, zondag 24 juni 2023.
  • Pacific Time (PST): 05:20 uur, zondag 24 juni 2023.
  • Tijd in Thailand: 19:20 uur, zondag 24 juni 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 17:50 uur, zondag 24 juni 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 20:20 op zondag 24 juni 2023.
  • Indonesische tijd: 19:20 uur op zondag 24 juni 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 08:20 uur op zondag 24 juni 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): 21:20 op zondag 24 juni 2023.

Streaminggids voor See You In My 19th Life Episode 4

See You in My 19th Life Episode 4 wordt geüpload naar meerdere streamingplatforms voor kijkers, waaronder Netflix en TVING in bepaalde regio’s. Je kunt je op elk van deze platforms abonneren om dit verfrissende nieuwe K-drama te bekijken dat je zeker zal boeien en op je scherm blijft hangen! Inwoners van Korea kunnen de aankomende aflevering 4 van See You in My 19th Life bekijken die wordt uitgezonden op het tvN-kanaal.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover