Fri. Jun 14th, 2024


Een van de belangrijkste trekpleisters van een show is de schurk. Of ze nu soepel en verfijnd zijn, of krankzinnig en genocidaal, ze zijn altijd een van de meest memorabele aspecten van een serie. Met dat in gedachten heb ik een lijst samengesteld van de top 10 anime-antagonisten.

10. Toekomstige Rouge – Sprookje

Om te citeren – De aarde zal instorten, de hemel zal branden en de vlammen van het licht zullen worden gedoofd, want ik ben de Drakenkoning: de geboren keizer van het Drakenkoningfestival!

9. Satou – Ajin

citeren – Als ik speel, speel ik altijd in de harde modus. Want hoe hoger de moeilijkheidsgraad… hoe leuker het wordt.

8. Neferpitou – Jager X Jager 2011

Om te citeren – Deze persoon is belangrijk voor iemand die belangrijk voor mij is.

7. Afgunst – Fullmetal Alchemist: Broederschap

Om te citeren “Stop met dat zielige gezeur, idioot!” Je probeerde een van onze belangrijkste offers te vermoorden. U begrijpt me?! Je had het hele plan kunnen verpesten! Wat hadden we dan gedaan?! Hè?!

Zelfs als je slecht was, heb je mijn dierbare karakter gedood, ik kan je niet haten.

6. Wreed – Cowboy Bebop

Om te citeren – Ik ben de enige die je in leven kan houden… En ik ben de enige die je kan doden.

5. Izaya Orihara – Durarara!!

Om te citeren “Het is best eng hoeveel mensen me vertrouwen.

Ik weet niet waarom mensen duisternis en stilte eng vinden als duisternis alles duidelijk maakt en stilte je door vele ups en downs kan helpen.

Orihara Izaya uit Durarara!!… Ik weet dat ik niet van iemand zou moeten houden die zo pervers is, maar… ah <3

4. Gilgamesj – Lot/nul

Om te citeren -Wat voor soort filosofie noemt plezier zelf een zonde?

3. Freiza – Dragonball Z

Om te citeren “Er zijn drie dingen die ik weiger te tolereren. Lafheid, slechte kapsels en militaire opstand. En helaas heeft onze vriend Vegeta ze alle drie.

Ik hield van Frieza’s intrede in Fusion Reborn. Ik wou dat de andere Z-Fighters meer “op de ouderwetse manier” hadden gevochten. schurken. Ik zou graag willen dat Gohan wordt gearresteerd tegen BoJack en Cell. Goten en Trunks kunnen het opnemen tegen de Ginyu Force. Piccolo had tegen iemand als Lord Slug kunnen vechten. Krillin versus Nappa? Het zou veel cooler zijn geweest om de Dragon Ball-schurken te zien in vergelijking met de schurken die we in de Fusion Reborn-film zagen. #SonGokuKakarotto

2. Yhwach – Bleekmiddel

Om te citeren “Conflicten zijn altijd zo’n bitter onderwerp.

Juha Bach. Er is een nieuwe badass in de stad.

1. Hisoka – Jager X Jager (2011)

Om te citeren ‘Die ogen… Die blik… Die geest… Ik kan niet wachten om je te breken.

Bonus

Johan Liebhart – Monster

Om te citeren – Kwaad heeft soms een aardig gezicht.

Wie is jouw favoriet? Laat van je horen in de reacties of je kunt contact met me opnemen op Snapchat-Vibsz16 en Instagram. Blijf kijken.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover