Fri. Dec 1st, 2023


Todd Field zegt dat Tar waarschijnlijk zijn laatste film zal zijn, maar hij sluit niet uit dat hij ooit nog een film zal maken.

Todd Field, laatste film, teer

Todd Field stopt er misschien mee na slechts drie speelfilms. Debuteerde in speelfilmregie met In de slaapkamer in 2001 en volgde vijf jaar later met kleine kinderenmaar fans moesten meer dan vijftien jaar wachten voordat hij terugkeerde naar de regisseursstoel Teer. In een gesprek met Cinema Scope zei Todd Field dat het “hoogstwaarschijnlijk” Wat Teer het zal zijn laatste film zijn.

Terwijl sommige regisseurs erin slagen om jarenlang film na film uit te brengen, beschouwt Todd Field zichzelf niet als dat type regisseur. “Het is een echte uitdaging om een ​​film van elk formaat te maken,zei Campo. “Het is niet voor bangeriken. Ik wou dat ik andere dingen had gedaan, want ik zou waarschijnlijk geen films meer doen. Er is veel van mij nodig om een ​​film te maken; Ik weet niet of ik er nog een ga doen.” Toen hem werd gevraagd om te verduidelijken of dit dat betekende Teer zou de laatste film zijn, zei Field, “Ik denk het wel. Ik heb er tot nu toe niet aan gedacht. Het is zeer waarschijnlijk.Field gaf toe dat hij misschien open zou staan ​​om ergens in de toekomst nog een film te maken. “Ik veronderstel dat het mogelijk is,” hij zei. “Ik hoop dat dit mogelijk is.

Todd Field is van plan te blijven schrijven, maar het eigenlijke proces van het maken van een film is gewoon te veel. “Als het goed en makkelijk was, filmde ik de hele tijd,zei Campo. “Ik doe de hele tijd reclame, maar het vraagt ​​niet veel van mij. Ik hou van het spel, de technieken, het uitproberen van nieuwe uitrusting die langskomt voordat ze zelfs maar de grondstoffenwereld bereiken, want ik ben ook een techneut in hart en nieren. Maar dat zijn niet mijn spullen; deze technische hulpmiddelen behoren toe aan multinationale ondernemingen. Maar als iets echt van jou is en er echt toe doet – en dat is beter, zolang het duurt om een ​​film te maken – moet je er alles aan doen. En als je ouder wordt besef je hoe waardevol tijd is, er zit veel tijd in die zandloper. Ik ben geen 20 of 30 meer – over anderhalf jaar ben ik 60. Je begint na te denken over deze dingen.

Misschien moeten we afwachten of Teer het blijkt de laatste film van Todd Field te zijn, maar ik zou zeker slechtere films kunnen bedenken om te maken. De film ontving zes Academy Award-nominaties, waaronder die voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Originele Scenario en Beste Actrice.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover