Tue. Dec 5th, 2023


Met Netflix De goochelaar serie die al twee seizoenen in de ether is en met nog twee geplande seizoenen, vragen fans zich af of showrunner Lauren Schmidt Hissrich een idee heeft van hoe het zal eindigen.

“Het is mijn doel geweest met mijn leidinggevenden bij Netflix om altijd een eindpunt in gedachten te hebben, want voor mij kun je verdwalen als je verhalen begint te schrijven zonder te weten waar je heen gaat”, vertelde Hissrich aan Collider. “En wat ik zo interessant vind aan wat we ontdekten, om je vraag op twee manieren te beantwoorden, ja, ik weet absoluut waar de serie gaat eindigen. Ik weet op welk seizoen het zal eindigen, ik weet hoe het zal eindigen, wat echt heel spannend is.

Hissrich sprak ook over hoe, hoewel de serie zich veel aanpast aan Andrzej Sapkowski De goochelaar boeken, zullen fans niet precies weten hoe de volgende seizoenen eruit zullen zien, voornamelijk vanwege het feit dat de serie meerdere boeken naar hetzelfde seizoen brengt.

“Ik denk dat veel mensen denken dat je een televisieseizoen ingaat en zegt dat het dit boek gaat worden, maar dat is duidelijk iets wat we niet kunnen doen, want er zijn boeken die zo zijn. bloed van elfen, waar het tweede seizoen losjes op was gebaseerd, ‘legde Hissrich uit. “Er was niet genoeg actie om ons in beweging te houden, dus uiteindelijk moesten we delen meenemen vuurdoop erin. Delen van de eerdere verhalen, ik bedoel, de Declan-aflevering “A Grain of Truth” is de aftrap van seizoen twee. en Declan heeft gelijk. Ik heb het vanaf het begin min of meer in mijn hoofd omgedraaid.

Gebaseerd op de verhalen en romans van Andrzej Sapkowski, De goochelaar is gemaakt en geproduceerd door Lauren Schmidt Hissrich, die ook dienst doet als showrunner. Sean Daniel en Jason Brown van de Sean Daniel Company zijn uitvoerende producenten, samen met Tomek Baginski en Jarek Sawko van Platige Image.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover