Sat. Dec 2nd, 2023


The Rec League - hartvormige chocolade die op de rand van een heel oud boek rustEd.opmerking: Dit is duidelijk een actueel, actueel en moeilijk onderwerp, en uw gevoelens over het lezen van boeken over de COVID-pandemie kunnen verschillen. We willen mensen eraan herinneren dat het oké is om heel verschillende dingen leuk te vinden.

Deze Rec League is ingezonden door Anna:

Ik las onlangs de romantische komedie van Curtis Sittenfeld, waardoor ik me realiseerde dat het lezen van een roman die zich afspeelt tijdens Covid, vooral een roman die de lockdowns niet verzacht, me echt kan helpen omgaan met de pijn van alles wat er is gebeurd (privé en wereldwijd) tijdens de pandemie. Zou je er een paar kunnen aanbevelen?

Sara: Voor iets lichts en een beetje maf, is er altijd Chuck Tingle, die twee releases heeft: Mijn mooie bewuste gezichtsmasker beschermt me ondanks belachelijke complottheorieën dat hij dat niet zal doen, hij slaat me ook in elkaar (A) en Ik word nergens door geraakt tijdens het beoefenen van verantwoorde sociale afstand. ( BIJ DE )

liefde in quarantaine door Kylie Scott en Audrey Carlan (A|BN)

liefde in gevangenschap door Chloe James ( A | BN | K )

Amanda: Ik zou de film ook aanraden Gevlochtendie een huwelijk in moeilijkheden, ontslagen en een overval combineert.

Welke boeken zou je aanraden? Laat het ons hieronder weten!Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover