Sat. Apr 13th, 2024


De Genius Paik Episode 13 komt dit weekend uit! Deze realityshow komt eindelijk tot een einde na de uitzending van de eerste aflevering op 2 april 2023. Terwijl het team geniet van hun hectische en vruchtbare zaken in Napels, is het eindelijk tijd voor hen en de fans om afscheid te nemen van CEO Paik en zijn team. .

Baek Jong Won, in dit tv-programma vaak CEO Paik genoemd, staat bekend als de beste van het beste op het gebied van restaurantmanagement. Vanwege zijn bekendheid en populariteit wordt Jong Won nu getest om zijn kennis buiten Korea toe te passen en te kijken of hij daar met succes een restaurant kan runnen.

Door restaurants te openen in Italië en Marokko, wordt van CEO Paik verwacht dat hij zijn managementvaardigheden laat zien en in deze landen een succesvol restaurant opbouwt. Blijf op de hoogte om meer te weten te komen over de release van The Genius Paik Episode 13 en wat er eerder in de show gebeurde.

The Genius Paik Aflevering 12 Samenvatting (Spoilers!)

Aflevering 12 van Genius Paik begint met de werknemers die zich zorgen maken dat ze geen verkoop halen, maar net als ze gespannen zijn, komt er een groep van drie man binnen en de werknemers zijn opgewonden over de komst van nieuwe klanten. Na 20 minuten als eerste te zijn geweest, had Simone de bestelling snel opgenomen, maar de bewusteloze manager liep weer naar hen toe en stond op het punt om verder te gaan met bestellen totdat hij Simone zag binnenkomen met de drankjes die ze hadden besteld.

Samenvatting van aflevering 12 van de Koreaanse realityshow The Genius Paik
Een still uit The Genius Paik aflevering 12 (Credits: tvN)

Dan gaat de aflevering verder met de drie mannen die Spicy Sausage Stew, Corn Cheese en Japchae bestellen. Ze waren aangenaam verrast door de smaak van het eten en aten tot ze verzadigd waren. Ten slotte ging Yu Ri alle klanten een Cheese Jeon van mozzarella als toetje serveren. De smaken brachten de Italianen aanvankelijk in verwarring, maar eindigden goed toen ze genoten van het eten.

Het team moest nu het doel van € 1.300 halen, aangezien de volgende dag hun laatste dag zou zijn om in Napels te werken. CEO Paik maakte zich zorgen over hoe ze hun jaarlijkse verkoopdoelstelling van 500.000 zouden halen en besloot uiteindelijk om Chapaguri en Jjampeong Ramyeon te verkopen om de verkoop te verhogen.

De volgende dag testen ze hun nieuwe recepten en gaan ze om 12.00 uur open. Zodra het opengaat, rennen klanten naar binnen, bestellen ze eten van het menu en ervaren ze de Koreaanse ervaring, terwijl sommigen stamgasten worden in het restaurant, na drie keer te zijn geweest sinds de opening.

Een van de klanten vraagt ​​om de worststoofpot pittiger, en een oude klant, die eerder met haar zoon kwam, vertelde Yu Ri hoe haar zoon van haar hield omdat ze zich hem herinnerde. Terwijl Jang Woo op het punt stond Chapaguri’s nieuwe bestelling klaar te maken, explodeerden de vlammen uit de pot en beseften Simone en Fabio, die eerder dachten dat het normaal was, wat een ongeluk het was.

De aflevering eindigt met het restaurant dat om 13:25 uur een verkoop van 570 euro doet en hoopt de rest te dekken om 1.300 te bereiken.

De Genius Paik aflevering 13 releasedatum

Aflevering 13 van Genius Paik wordt op zondag 25 juni 2023 uitgebracht. De releasedatum en -tijd van de volgende aflevering vindt u hieronder

  • Koreaanse standaardtijd (KST): 19:45 uur, zondag 25 juni 2023.
  • Filipijnse tijd (PHT): 18:45 uur, zondag 25 juni 2023.
  • Pacific Time (PST): 03:45 uur, zondag 25 juni 2023.
  • Tijd in Thailand: 17:45 uur, zondag 25 juni 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 16:15 uur, zondag 25 juni 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 18:45 uur op zondag 25 juni 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 06:45 uur op zondag 25 juni 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): 19:45 uur op zondag 25 juni 2023.

waar te kijken

De laatste en laatste aflevering van aflevering 13 van The Genius Paik wordt uitgezonden op het originele tvN-netwerk waartoe Koreaanse inwoners toegang hebben via hun kabel. De show zal ook beschikbaar zijn om te bekijken op platforms zoals TVING en Viu in geselecteerde regio’s.

Abonneer u op een van de twee streamingplatforms om de nieuwste aflevering van The Genius Paik te bekijken. Als de show niet beschikbaar is in jouw regio, gebruik dan een veilige en legale VPN om toegang te krijgen tot aflevering 13 van The Genius Paik.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover