Fri. Dec 1st, 2023


terroriseren uit elkaar dus drummer Piet Sandoval kunt u zich concentreren op uw nieuwe baanmorbide engel band, Ik ben morbide. terroriseren was een band tussen 1987 en 1989, opnieuw tussen 2005 en 2006, en uiteindelijk weer tussen 2009 en 2023.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Belangrijke mededeling voor degenen die vragen hebben over nieuws van terroriseren. Jongens, door gebrek aan tijd, mijn drukke schema met mijn persoonlijke leven en Ik ben morbideIk heb geen tijd om te werken terroriseren meer, wat betekent dat er geen zal zijn terroriseren dingen, het is voorbij. Dat gezegd hebbende, kan ik je vertellen dat het nieuwe Ik ben morbide dingen zullen GEWELDIG zijn, LATEN WE ASS DODEN.

“Tot de volgende Ik ben morbide festivals, concerten en dergelijke. Heel erg bedankt voor je lange en eindeloze steun.”

Ik ben morbide is momenteel bijvmorbide engel drummer leden Piet Sandoval en bassist en zanger David Vincent naast gitaristen Bill Hudson (noordelijk verhaal, Doro) en gitarist Richie Brown (mentaal littekenex-trivium).

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover