Sun. May 19th, 2024


Hoewel er geen officiële aankondiging is gedaan over wie de volgende acteur zal zijn om de iconische spion James Bond te spelen, gelooft acteur Taron Egerton dat de rol al is beslist en gecast.

Egerton – die al een paar maanden aan de rol gehecht is – zei in een gesprek met het tijdschrift Total Film voor zijn laatste nummer dat hij nooit echt deel heeft genomen aan gesprekken, en zelfs geen ontmoeting heeft gehad met producer Barbara Broccoli. Egerton zei zelfs dat hij denkt dat het papier al is ontdekt.

‘Ja. Ik bedoel, ik denk dat ze al iemand hebben, en ik ben het niet,’ zei Egerton. ‘Ja. Ik bedoel, ik heb nooit deelgenomen aan de gesprekken. Broccoli heb ik nog nooit ontmoet. Ze hebben nooit naar mij gevraagd. Ik was nooit een van de jongens waar ze naar kijken. Ik denk gewoon niet dat ik hier de juiste persoon voor ben. Ik denk dat er veel, veel betere kandidaten zijn voor deze rol dan ik. Maar weet je, ik zou een zeer gewillig toehoorder zijn. Het zijn briljante films.”

Het is op dit moment nog niet bekend wie de felbegeerde rol van James Bond gaat spelen. We weten echter een paar dingen over hoe de volgende acteur die zich bij de franchise aansluit, eruit zal zien. Vorig jaar zei producer Michael G. Wilson dat het onwaarschijnlijk was dat jongere acteurs in aanmerking kwamen.

Eerder dit jaar maakte acteur Aaron Taylor-Johnson zich zorgen dat hij “te beroemd” was voor de rol nadat hij een ontmoeting had gehad met Broccoli over het mogelijk spelen van het personage. 007 franchise zijn op zoek naar een meer onbekende persoon om de rol te spelen.

Wie uiteindelijk Bond speelt, zal grote problemen moeten oplossen, maar fans zullen waarschijnlijk een hele tijd geen film zien. Vorig jaar merkte Broccoli op dat een nieuwe film “minstens twee jaar verwijderd” was vanwege het feit dat er een James Bond moest worden gecast en er ook een nieuwe film moest worden geschreven.

“Er is geen script en we kunnen er pas een bedenken als we hebben besloten hoe we de volgende film gaan aanpakken, want het is echt een heruitvinding van Bond”, zei Broccoli. “We zijn opnieuw aan het uitvinden wie hij is, en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat het filmen nog minstens twee jaar duurt.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover