Sat. May 18th, 2024


BLUUR verovert de muziekscene stormenderhand met grootse plannen voor 2023. Het merk, gericht op het creëren van een ruimte van zorgeloze acceptatie en goede vibes, krijgt erkenning voor zijn unieke geluid en krachtige uitvoeringen. Het doel van BLUUR is om artiesten een platform te bieden om hun talenten te laten zien via het “BLUURED OUT”-evenement en een uitzonderlijke fanervaring te bieden.

“Als fans naar een BLUUR-concert gaan, wil ik dat ze zich zorgeloos en welkom voelen”, legt de vernieuwende dj uit. “Ik wil dat mensen BLUUR zien en zich inleven in hoe ik me voel over mijn muziek, familie, geloof, vrienden en euforie. Vroeger was ik die persoon in de menigte, ik had gewoon een ruimte nodig om me geaccepteerd te voelen en omringd door goede vibes in moeilijke tijden. Ik had die herinnering nodig. Dat is waar het bij BLUUR om draait; dit is wat UITBLUREN echt betekent.

BLUUR’s reis in de muziekindustrie begon in de melodieuze basscene in 2016, maar het verlies van een dierbare leidde tot een verlangen naar een nieuwe start. Op het hoogtepunt van de pandemie veranderde BLUUR volledig van richting en maakte meer housemuziek, wat in lijn was met de visie van het merk om een ​​ontsnapping aan de ontberingen van het leven te creëren. BLUUR’s doorzettingsvermogen en onderscheidende geluid hebben het merk geholpen om erkenning te krijgen, waaronder het winnen van het Insomniac Discovery Project en optreden op opmerkelijke locaties zoals het Hollywood Palladium en Academy LA.
Het komende BLUURED OUT-evenement zal in het voorjaar een livestream-showcase en live-ervaring bevatten. De volgende EP van het merk zal zwaardere basshouse brengen met een nieuw en ander geluid dat DJ BLUUR-fans nog niet hebben gehoord. BLUUR gelooft dat de beste manier om jezelf te helpen is door volhardend en anders te zijn, door persoonlijke doelen te stellen en deze te behalen. Het langetermijndoel van het merk is om een ​​eigen podium te creëren,

Het BLUURED OUT-podium, waar je de volledige productie kunt verzorgen en je unieke geluid kunt laten horen.

“Toen ik net begon, vroeg ik constant om hulp en ondersteuning om een ​​duidelijk pad naar een succesvolle muziekcarrière te hebben”, legt BLUUR uit wanneer hem wordt gevraagd waarom dit belangrijk voor hem is. ‘Ik realiseerde me dat niemand je zal komen redden. Volhardend en anders blijven is de enige manier om jezelf te helpen, vooral als je geest op een donkere plek is. BLUUR was mijn ontsnapping uit alle moeilijkheden, een kans om opnieuw te beginnen en een nieuwe te hebben
begin. Ik wilde vooral geïnspireerd raken om iets te creëren dat in lijn was met mijn visie. Ik waardeer echt alles wat mijn team en ik met dit merk hebben opgebouwd; Het is een ervaring als geen ander geweest.” Als kunstenaar en maker gelooft BLUUR in continue verbetering en groei. “Wees nooit bang om opnieuw te beginnen”, moedigt hij andere artiesten aan. “Wees moedig en ga na wat

je houdt het meest van, hoe hoog de berg ook mag lijken. Iemand zei ooit tegen me: ‘Als je denkt dat de prijs te hoog is om iets te bereiken, stel je dan de spijtrekening voor.’” Vooruitkijkend ziet BLUUR zichzelf festivals spelen op grote podia met volledige productie. Zijn grootste droom is om BLUURED OUT Records op te richten, waar hij gelijkgestemde artiesten kan vinden en de volgende generatie kan helpen promoten en ontwikkelen. Hij hoopt ook zijn carrière verder te ontwikkelen en samen te werken met een van zijn favorieten, Billie Eilish.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover