Fri. Sep 22nd, 2023


Slechts enkele dagen na de terugkeer van Vince McMahon naar WWE, nam WWE Co-CEO Stephanie McMahon ontslag bij de professionele worstelorganisatie. Als gevolg van de herstructurering is zijn vader, Vince, weer uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur.

“Ongeveer 8 maanden geleden nam ik verlof en binnen een paar weken kreeg ik onverwachts de kans van mijn leven”, kondigde Stephanie aan via Twitter. “Ik had het voorrecht om terug te keren als co-CEO en voorzitter van de raad van bestuur van WWE. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe trots ik ben dat ik leiding heb gegeven aan wat ik beschouw als het grootste bedrijf ter wereld, samen met een opmerkelijk leiderschapsteam en een van de sterkste leidinggevenden die ik heb gekend in mijn co-CEO, Nick Khan.”

“Onze oprichter, Vince McMahon, is teruggekeerd als uitvoerend voorzitter en leidt een opwindend proces rond strategische alternatieven. En met Nick en Paul ‘Triple H’ Levesque voorop als Chief Content Officer, ben ik ervan overtuigd dat WWE op de perfecte plek is om ongeëvenaarde creatieve content te blijven leveren en maximale aandeelhouderswaarde te genereren. WWE bevindt zich in zo’n sterke positie dat ik heb besloten terug te keren naar mijn licentie en een stap verder te gaan met mijn officiële ontslag.

Stephanie, de dochter van Vince, zei dat ze het bedrijf vanaf de zijlijn zal aanmoedigen.

“Ik kijk ernaar uit om voor WWE te rooten vanaf de andere kant van het bedrijf, waar ik als kind begon, als een pure fan. Ik zal altijd toegewijd blijven aan WWE. Ik hou echt van ons bedrijf, onze medewerkers, onze sterren en onze fans. En ik ben al onze partners dankbaar.”

By admin