Wed. Dec 6th, 2023


statische jurk afscheid genomen van de oprichtende bassist en zanger Connor Reilly. In een mededeling, reilly onthult dat hij schulden heeft vanwege een aantal slechte keuzes die hij in zijn tienerjaren heeft gemaakt en dat hij zich niet volledig op de band heeft kunnen concentreren. Reilly is bij recente shows live vervangen door George Houding.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

reillyDeparture verlaat leadzanger Olli Appleyard als het enige stichtende lid van de band.

‘Het is tijd,’ zei hij reilly in een verklaring. “Ik weet dat niemand van jullie dwaas is en meer dan waarschijnlijk, maar voor het onbewuste; ik stopte met bas spelen statische jurk.

“Dit gaat veel tijd kosten, dus ik gooi een curveball aan het begin van tl/dr voor iedereen die bezig is om 99 te halen op Runescape (zoals ik) – dit was mijn beslissing en iedereen die erbij betrokken is statische jurk ze hebben er alles aan gedaan om met mij te voorkomen dat die beslissing zou worden genomen.

“Toen ik 18 werd, nam ik een aantal ongezonde financiële beslissingen zonder na te denken over de gevolgen, en voor de langste tijd verstopten schulden mijn hersenen en zelfs nog langer duwde ik ze opzij, wat het ergste was dat ik had kunnen doen. Ik deed het niet’ Ik zal dit pas met de rest van de band ter sprake brengen net voor de Knocked Loose-tour. Hallo zei ‘vertel ons wat er aan de hand is, je bent jezelf niet.’

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Tijdens de tour kon ik alleen maar denken aan geld verdienen, zodat ik in wezen mijn gezinsleven kon betalen en als ik thuis was, kon ik alleen maar werken en had ik geen tijd om in de band te zitten, wat uiteindelijk oneerlijk is. in alles waar Olli en ik jaren geleden mee begonnen zijn.

“De moraal van het verhaal hier is om ervoor te zorgen dat je je leven onder controle hebt voordat je een carrière nastreeft waarvoor je veel offers zult moeten brengen. In een band zitten is meer dan een hobby en een baan, het is een drukke industrie en veeleisend waarop u voorbereid moet zijn.

“Voor de goede zaak.

George heeft me lange tijd vervangen en heeft het beste werk geleverd. Hij is krankzinnig en een pure legende en ik ben er trots op hem een ​​vriend te noemen en hem live te zien spelen. Bedankt dat je je partner bent.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik zal de liveshows met mijn beste vrienden missen, maar ze worden de grootste band ter wereld en niemand kan van gedachten veranderen. schoonmaken met Hallo van de eetzaal van mijn vader en moeder tot een bustour met een van mijn favoriete bands die opgroeien en spelen op een locatie waarvan ik nooit had gedacht dat ik zou spelen, het was een fantastische reis en ik zou het voor geen goud willen veranderen. ”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover