Thu. Dec 7th, 2023


Maar voor de camera, omdat ik Debbie zo vertrouw, wist ik dat ze textuur vastlegde. Dus ik deed alles wat ik kon, wetende dat ze misschien een wenkbrauw optrok of zich niet eens op mijn gezicht concentreerde. Ze kan een hele close-up maken van mijn handen die tegen elkaar wrijven, zoals op mijn nagels bijten of in- en uitademen. Dit is niet alleen een textuur, maar het draagt ​​echt bij aan de sfeer van de scène. Het is zo moeilijk om die scène te spelen en te bekijken toen ik hem terugzag, de hele film is zo ongemakkelijk. Ik weet dat Debbie en het hele team zich bewust hebben ingespannen om ervoor te zorgen dat elke beweging werd vastgelegd. In dit nummer kunnen we dus het beeld schetsen van “Dit is ongemakkelijk” als toehoorder, maar als toehoorder hebben we de verantwoordelijkheid om daarbij stil te staan ​​en ongemakkelijk te blijven, omdat dit ongemakkelijke situaties zijn. Dit zijn situaties uit het echte leven waar het publiek eigenlijk naar moet kijken. Dus tijdens het maken van de draaiende schijf had ik er alle vertrouwen in dat we vastlegden wat nodig was om het juiste beeld te schetsen.

Het ongemak waar je het over hebt… natuurlijk, de hele film is geladen, maar vooral je scène, waarin jij en de leraar ruziën over wat een blanke jongen ertoe aanzette om een ​​schietpartij op school te doen, klinkt zo direct en recht in je gezicht. De rest van de film heeft een soort dubbelzinnigheid, maar een poëtisch tempo. Maar dit is zo to the point, zo concreet. Ik vraag me af of je meer kunt vertellen over hoe je de thema’s van de scène leest?

Ongemakkelijk. [laughs] Heel oncomfortabel. Ik las de thema’s zoals ze waren, wat belangrijk is om op te merken als acteur. Zodat u op één lijn zit met de regisseur. Maar ik denk ook aan wat het publiek, wat de wereld hiervan gaat lezen. Ik wilde niet dat een van de thema’s door mijn optreden zou worden afgezwakt of vermeden. Ik wilde dat het te maken had met vrouw zijn, een student van een bepaalde leeftijd zijn, een zwarte persoon in de wereld zijn, iemand zijn die, je weet wel, angstproblemen heeft, die autoriteitsproblemen heeft, om echt geportretteerd te worden in de op de meest flagrante manier, omdat ik geloof dat deze film letterlijk een directe weergave is van wat er in sommige van deze ruimtes kan zijn. Omdat deze sectie de enige sectie was met een blanke acteur, was het een geweldige kans voor mij om de thema’s te versterken en er echt mee te rijden, zodat ze elke keer dat ik hun tekst uitsprak op het puntje van mijn tong lagen.

Het was uiteindelijk vrij eenvoudig, omdat het voelde alsof we er zo in zaten. We gingen rechtdoor en het voelde heel echt tot het punt waarop er een gedeelte is waar Demetri’s personage iets zegt dat niet erg aardig of ondersteunend is voor deze vrouw, en ik moest een beat nemen en met Debbie Offset praten en mezelf bij elkaar rapen omdat het zo was emotioneel, hoor die woorden keer op keer.

Als je dat op het podium doet, weet je, eenmaal per avond, acht shows per week, begin je een idee te krijgen van hoe die woorden tot je doordringen als zwarte persoon en als zwarte vrouw. Maar om te luisteren naar opname na opname, moest ik echt stoppen en pauzeren en naar Demetri kijken en onthouden wat een aardige persoon hij is. [laughs] Het was een worsteling. Ik ging op een gegeven moment kapot omdat ik eraan werd herinnerd hoe belangrijk dit werk voor de wereld is. Ook al is het ongemakkelijk voor mij, het is ongemakkelijker om er niet over te praten, het is ongemakkelijker om onze cultuur niet te laten zien, en het is veel ongemakkelijker om het zwijgen te worden opgelegd. Dus koos ik ervoor om mijn personage niet het zwijgen op te leggen en de thema’s vanzelf te laten lopen en hun ongemak bij ons te laten zitten.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover