Fri. Apr 19th, 2024


rancune trommelaar jos molenaar verlaat de band om zich op te concentreren donkeruw project mee chelsea lachin tom kapper. rancune heb nog geen commentaar gegeven Molenaarvertrek uit wel Molenaar hij gaf zelf de volgende verklaring af.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb de afgelopen dagen veel berichten gekregen, dus ik wil dit hier bespreken, zodat er geen verwarring ontstaat”, schreef hij. Molenaar. “Ik speel geen drums meer rancune. Mijn tijd met de band was ongelooflijk. Zo dankbaar voor de tijd die ik met deze jongens heb doorgebracht. Als ik vooruit zou gaan, zou ik er meer tijd in steken donker.

“Met zoveel touren het afgelopen jaar, heb ik niet zoveel tijd kunnen steken als ik zou willen donker en nu ik weer thuis ben kan ik me echt concentreren. Bedankt voor alle steun en iedereen die ik in mijn tijd heb ontmoet. Nieuw donker album komt eraan.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover