Sun. Mar 3rd, 2024


Spencer Zahn heeft het eerste deel aangekondigd van wat uiteindelijk een dubbelalbum met solo pianowerken zal worden. standbeelden ik wordt op 11 augustus uitgebracht via Cascine en wordt geleid door de video voor het nieuwe nummer “Two Cranes”. Beelden II volgt in het najaar; de twee volumes zullen worden gecombineerd tot een enkele release op gatefold vinyl. Zahn legde het denkproces uit bij het naderen van dit album: “Als ik solo schrijf, vraag ik mezelf altijd af: ‘Zou ik dit willen horen? Gaat het met mij? Schijnt de emotie door?’” Beluister het nieuwe nummer hieronder.

Zahn werkte samen met Dawn Richard aan het laatste album van 2022 pigmenten. Eerder dit jaar werkte hij samen met Dave Harrington en Jeremy Gustin voor een volledige albumhoes van Harry Styles. Harry’s huis.

standbeelden ik:

01 Korte terugkeer naar huis
02 Sneeuwvelden
03 Slaapliedje voor mijn hond
04 Nooit gezien
05 gazons
06 Vroeger rende ik
07 Nieuwsgierig Kader
08 Twee Kranen
09 schommel

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover