Sun. Jun 23rd, 2024


Slowthai werd beschuldigd van twee gevallen van verkrachting van een vrouw, oraal en vaginaal, in Oxford, Engeland, in 2021. De beschermer rapporten. De rapper, geboren Tyron Kaymone Frampton, verscheen vanmorgen (16 mei) voor de rechtbank via een videoverbinding om zijn naam, geboortedatum en adres in Northampton County te bevestigen. Hij werd op borgtocht vrijgelaten voordat hij volgende maand, op 16 juni, voor een Crown Court verschijnt, die zich bezighoudt met ernstigere misdrijven.

Op sociale media schreef Slowthai:

over de beschuldigingen over mij. Ik ontken de beschuldigingen categorisch. Ik ben onschuldig en heb er alle vertrouwen in dat mijn naam gezuiverd zal worden. tot die tijd zal ik mijn energie gebruiken om ervoor te zorgen dat dit snel en eerlijk wordt afgerond. Ik vraag mijn supporters om geen commentaar te geven op deze situatie en dat ze het proces en de privacy van mijn gezin gedurende deze tijd respecteren.

Pitchfork e-mailde vertegenwoordigers van Slowthai voor commentaar. Het openbaar ministerie bevestigde de beschuldigingen en verscheen voor de rechtbank.


Als u of iemand die u kent het slachtoffer is geworden van aanranding, raden we u aan om hulp te zoeken:

RAINN Nationale hotline voor seksueel geweld
http://www.rainn.org
1 800 656 HOOP (4673)

Crisis tekstregel
SMS: stuur “HELLO” of “HOLA” naar 741-741By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover