Sun. Apr 28th, 2024

Josh Windass scoorde tweemaal toen League One-kant Sheffield Wednesday de Premier League-kant Newcastle met 2-1 versloeg in Hillsborough om de vierde ronde van de FA Cup te bereiken.

Woensdag, tweede in League One, veroorzaakte een van de grootste tegenslagen in de derde ronde van dit jaar, aangezien Newcastle pas de tweede nederlaag leed in alle competities dit seizoen.

Windass bracht de gastheren in de 52e minuut op voorsprong met een doelpunt van dichtbij, hoewel de spits in buitenspelpositie leek te staan ​​met VAR niet geactiveerd.

Windass verdubbelde vervolgens de voorsprong van woensdag in de 65e minuut toen hij zich koeltjes bekeerde na het punt.

Maar amper vier minuten later trok Newcastle er een terug via invaller Bruno Guimarães, die uit een hoekschop van dichtbij schoot, hoewel de Braziliaan ook buitenspel stond.

De Owls hielden echter vast om hun ongeslagen reeks uit te breiden tot 10 wedstrijden in alle competities, aangezien de Magpies voor het derde opeenvolgende seizoen de competitie verlieten in de derde ronde.