Thu. Apr 18th, 2024basisinstinct is een klassieker geworden sinds de release in 1992, maar Sharon Stone voelde de effecten van de controversiële film lang nadat deze in de bioscoop verscheen. In een nieuw interview op Tafel voor twee podcast (via Verscheidenheid), zei de actrice zelfs dat de film een ​​rechter beïnvloedde om na de scheiding de primaire voogdij over haar zoon aan haar ex-man te geven, wat haar ‘letterlijk’ hart brak.

Stone en haar ex-man, Phil Bronstein, adopteerden een kind in 2000 voordat ze in 2003 uit elkaar gingen. “Toen de rechter mijn zoon, mijn kleine jongen, vroeg: ‘Wist je dat je moeder seksfilms maakt?'”, herinnert Stone zich. “Dat soort misbruik van het systeem, dat ik werd beschouwd als het soort ouder dat ik was omdat ik die film maakte.”

“Mensen lopen momenteel zonder kleren rond op reguliere tv”, vervolgde Stone. ‘En je zag misschien, misschien wel een zestiende van een seconde van mijn naaktheid. En ik verloor de voogdij over mijn zoon. Op de vraag hoe ze de ervaring overleefde, onthulde Stone dat ze in de Mayo Clinic terechtkwam “met extra hartslagen in zowel de bovenste als de onderste kamers van haar hart.”

“Als je zegt: breek je hart, dan heb je mijn hart gebroken”, zei Stone. “Het brak letterlijk mijn hart.”

basisinstinct kreeg weerstand toen het werd uitgebracht vanwege de afbeeldingen van LGBTQ + -personages, maar was het meest berucht vanwege een foto van Stone die haar benen kruiste zonder slipje, waardoor haar vulva te zien was. De actrice beweerde dat de scène zonder haar toestemming was gefilmd en schreef in haar memoires dat ze niet wist dat je iets kon zien totdat ze een vertoning van de film bijwoonde met advocaten en agenten.

“Dit is hoe ik mijn vagina zag – voor het eerst gefilmd, lang nadat mij was verteld: ‘We kunnen niets zien – ik wil alleen dat je je slipje uittrekt, want het wit vangt het licht, dus we kennen je’ je hebt je slipje aan’, schreef Stone. “Nu, hier is de vraag. Het deed er niet meer toe. Het was ik en mijn delen daarboven. Ik moest beslissingen nemen.

Stone sprak ook over belachelijk gemaakt te worden door haar collega’s bij de Golden Globes toen haar naam werd aangekondigd als een van de genomineerden voor Beste Actrice. “Het was verschrikkelijk. Ik voelde me zo vernederd. Heeft iemand enig idee hoe moeilijk het was om deze rol te spelen? Hoe aangrijpend? Hoe eng? Om te proberen deze complexe film te nemen die alle grenzen verlegde en iedereen protesteren ertegen, en de druk. Ik heb er 9 maanden auditie voor gedaan. Ze boden het aan 13 andere mensen aan en nu lach je me uit. Ik wilde gewoon in een gat kruipen.’

Luister volledig naar Stone Tafel voor twee interview hier.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover