Sat. Apr 20th, 2024


Het is alweer een paar jaar geleden sinds de meest recente Zevenstof LP, bloed en steenmaar de band is net klaar met het opnemen van het tweede album, zei de gitarist Clint Lowerie bij de Goed gezelschap met bowlen podcast.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“We hebben geen date. Die hebben we wel [time frame]misschien deze zomer”, lager gezegd. “Er komt binnenkort muziek uit in de komende paar maanden.”

laag vervolgde en zei: “Ik ben erg enthousiast over dit album. We hebben het gehaald met elvis mand (Brug wijzigen, raken). Hij heeft zijn sfeer. En dit wordt onze derde plaat met hem.” mand eerder geproduceerd bloed en steen en Het enige wat ik zie is oorlog (2018) voor Atlanta hardrockkwintet.

Uitleg over zijn duizelingwekkende scala aan emoties over het nog titelloze nieuwe album, laag gastheer zei Scott bowlen“Ik hoorde het, ik vond het niet leuk, ik vond het geweldig, ik haatte het, en toen werd ik er weer helemaal verliefd op” – iets waar de meeste muzikanten zich waarschijnlijk mee kunnen identificeren.

“[The new Sevendust LP] het kostte me creatief veel, wat verbazingwekkend is dat ik dat deed [a new solo] VOET (Ghost Writergepland voor release op 17 februari) om het zelf te doen [after Sevendust], omdat ik creatief een beetje opgebrand was. Ik kon daarna niet eens naar de plaat luisteren. Het was gemengd en ik hoorde het, en elvis deed geweldig werk, maar het was als: ‘Ik moet dit even in de wacht zetten.’ En ik zette het onlangs op om ernaar te luisteren en ik dacht: ‘Oh man, dit wordt goed. Mensen zullen het erg leuk vinden.’ Ik denk een van de beste [records] We doen het al een tijdje, man.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Je kunt het volledige interview bekijken met laag in Goed gezelschap met bowlen Direct onder.

https://www.youtube.com/watch?v=luIAfH2Ehyw

Zevenstof afgelopen zomer klaar met het schrijven van hun nieuwe album. De band bracht tijd door in een boerderij in Kansas om liedjes voor het album te maken. Op dat moment de drummer Roos Morgana op Instagram geplaatst: “Ik kan zonder twijfel zeggen dat deze reis mijn favoriet van onze carrière is geweest. Slechts 5 jongens in een boerderij, creëren. Elkaar vertellen hoeveel we van elkaar houden, elkaar steunen, van elkaar genieten. zijn samen. Geen vreemden, geen drama, geen onzin. Alleen wij.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover