Tue. Feb 27th, 2024


Savannah Marshall en Franchon Crews-Dezurn wisselden hun laatste woorden uit in een felle clash aan de vooravond van hun clash om de onbetwiste wereldtitel super middengewicht in Manchester, live op Sky Sports.

Silent Assassin is geen onbekende in de overgang tussen divisies en deze keer zal ze in gewicht stijgen om de Amerikaanse kampioen uit te dagen negen maanden na haar verlies tegen Claressa Shields, waar ze op 11e 5lbs 5oz was binnengekomen.

Marshall stond vrijdag voor het hoofdevenement van zaterdag op de 11e plaats van 13 lbs tegen Crews-Dezurn’s 11e 13 lbs 5 oz, en stond op nummer 1 op de lijst vanwege het uitstel van de rematch van Liam Smith met Chris Eubank Jr.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Voorafgaand aan hun gevecht op zaterdag, staan ​​Franchon Crews-Dezurn en Savannah Marshall tegenover elkaar tijdens hun persconferentie

“Ik voel me heel goed, heel sterk. ik heb zin om [it is a natural weight]”, zei Marshall. “Win ten koste van alles, punten, KO, TKO.”

Crews-Dezurn reageerde: “Het wordt een geweldige avond, ik ben blij dat ze opgewonden is, dus ik heb iets om over naar huis te schrijven. Ik maak me geen zorgen over een verliezer op de eerste plaats.

“Ik had alleen kunnen komen en toch vertrouwen hebben, winnen, verliezen of gelijk spelen. Ik ben nog steeds kampioen, maar ik ben hier niet om te verliezen.

“Alles is mogelijk, ik kom toch om te winnen. Ik heb veel routes om deze bestemming te bereiken.

Ben Whittaker
Fotograaf:
Ben Whittaker beloofde opnieuw een dramatische overwinning te behalen

Ben Whittaker bereidt zich voor op de volgende stap in zijn opkomst als topsupporter dit weekend, met een gewicht van 12 lbs 6,5 oz voorafgaand aan zijn reünie met Vladimir Belujsky (12 lbs 7,5 oz).

De Olympisch zilveren medaillewinnaar gaat ongeslagen met 3-0 naar binnen na twee knock-outoverwinningen, waaronder een nadrukkelijke onderbreking door Jordan Grant bij de vorige time-out.

“Ze hebben het al eerder gezegd, ze komen allemaal voor de knock-out, ze komen voor de knock-out en dat opent de deur voor mij.

‘Ik zag er best goed uit, nietwaar? Ik werk heel hard en dat is te zien.

‘Hij noemt zichzelf Big Bad Vlad, noem me Big Ben.

“Sinds ik een amateur was, stond er druk op me, ik sta altijd voor de gelegenheid.”

In haar poging om wereldkampioen tweegewichten te worden, heeft Natasha Jones de weegschaal bereikt met 10st 6lbs 5oz terwijl ze zich voorbereidt om het op te nemen tegen Kandi Wyatt (10st 6lbs) voor het vacante IBF weltergewichtkampioenschap.

Natasha Jonas, Kandi Wyatt
Fotograaf:
Natasha Jonas wil wereldkampioen tweegewichten worden

Jonas: “Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld in de superwelter, dat extra pond is niets in het grote geheel der dingen.

“Ik moest mezelf opbouwen om fysiek te kunnen concurreren met de vrouwen van 154 pond waarmee ik concurreerde, dus ik denk dat ik die kracht mee terug zal nemen.

“Het relativeert alles, alles wat we doen in de sportschool en de offers die we allemaal brengen om het te laten tellen.”

callum simpson
Fotograaf:
Callum Simpson kan zijn explosieve slagkracht tonen

De Britse prospect Callum Simpson woog 12,5 kg terwijl hij een perfecte 11-0 start van zijn professionele carrière lijkt te verlengen tegen de taaie Boris Crighton in de eerste main card-wedstrijd van zaterdag.

Zak Chelli, een potentiële toekomstige tegenstander voor Simpson, werd 11e met 12 pond 5oz voorafgaand aan zijn gevecht tegen Mark Jeffers voor de vacante Commonwealth Silver super middengewicht titel.

Kijk hoe Savannah Marshall het opneemt tegen Franchon Crews-Dezurn voor de onbetwiste super middengewicht titel in het main event van zaterdag in Manchester, live op Sky Sports vanaf 19.00 uur.Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover