Mon. Feb 26th, 2024Sam Neill wordt behandeld voor stadium drie bloedkanker, maar is momenteel in remissie.

De 75-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol als Dr. Alan Grant binnen Jurassic Parkkondigde haar strijd tegen kanker aan in een nieuwe memoires die op dinsdag 21 maart wordt gepubliceerd.

Volgens De beschermerNeill werd kort na de publiciteitstournee gediagnosticeerd met angioimmunoblastisch T-cellymfoom Heerschappij van Jurassic World afgelopen jaar. Nadat de eerste pogingen tot chemotherapie niet succesvol waren, werd Neill gestart met een nieuw chemotherapiemedicijn dat hij de rest van zijn leven maandelijks zal blijven ontvangen. Vanaf nu is Neill kankervrij.

“Ik kan niet doen alsof het afgelopen jaar geen donkere momenten heeft gehad”, zei Neill De beschermer. ‘Maar die donkere momenten werpen het licht op een grote manier, weet je, en het maakte me dankbaar voor elke dag en enorm dankbaar voor al mijn vrienden. Ben gewoon blij dat ik leef.

Neil begon met het schrijven van het boek, getiteld Heb ik je dit al verteld?, tijdens de behandeling. “Ik merkte dat ik niets te doen had,” legde Neill uit De beschermer. ‘En ik ben gewend om te werken. Ik hou van werken. Ik ga graag naar mijn werk. Ik vind het heerlijk om elke dag bij mensen te zijn en te genieten van menselijk gezelschap en vriendschap en al dat soort dingen. En plotseling werd ik ervan beroofd. En ik dacht: ‘wat ga ik doen?’

“Het was nooit mijn bedoeling om een ​​boek te schrijven. Maar terwijl ik bleef schrijven, realiseerde ik me dat het me een reden gaf om te leven en ik ging naar bed met de gedachte: ‘Ik zal hier morgen over schrijven… dit zal me amuseren.’ En het was echt een redder in nood, want ik had dit niet kunnen doormaken zonder iets te doen, weet je.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover