Thu. Dec 7th, 2023


Dat gesprek hebben met Chris en met Netflix en zeggen: “Hé, ik wil dat je bovenop de trein zit, en Fred North die een helikopter 20 voet recht voor je vliegt, zal dichtbij genoeg zijn, want ik ga hebben een brede lens en ik sta vlak achter je met de camera. Maar dat is het gevoel dat ik wil hebben en gelukkig met geweldige partners en filmmedewerkers was Netflix aan boord, ik denk ook vanwege het veiligheidsrecord dat we dingen veilig moesten doen en niet dat er een heleboel dingen fout gingen. Ze vertrouwen ons en ons team om deze dingen voor elkaar te krijgen en ze voor elkaar te krijgen zonder dat iemand gewond raakt, en gelukkig klopten we op hout, dat deden we met deze twee films. Ik denk dat dat er veel mee te maken had, en het vertrouwen dat de producenten in ons als filmploeg hadden om deze dingen voor de camera te doen, was enorm, omdat ze het zeker hadden kunnen bestellen en zeiden: “Nee, je bent Chris Hemsworth niet op een snelle trein zetten met een helikopter voor hem’ of ‘Nee, je steekt hem niet echt in brand’. MAAR, ze vertrouwden ons. We hebben die twee dingen echt gedaan.

Het vuur in de gevangenis vecht toch?

Ja, we hebben Chris Hemsworth in brand gestoken. Zijn arm was echt vuur.

Wat zei Chris Hemsworth over de trein? Was hij opgewonden, bang?

Nee, mijn God, hij is de meest verbazingwekkende samenwerkingspartner voor filmen waar je ooit op kunt hopen. Ik zou de rest van mijn carrière elke doordeweekse dag en twee keer per zondag met hem werken als ik kon. Hij is 100% toegewijd aan het proces, als dat nodig is om de scène te krijgen die we voor dat personage willen, is hij aan boord. Nu is hij geen egomaniak, hij zal niet zeggen: “Ik moet alles doen en je gaat me niet buigen.” Hij is erg professioneel en hij praat erover, we kijken naar een lijst en hij zegt: “Ik denk dat de stuntman het beter kan dan ik of veiliger zolang mensen zijn gezicht niet zien en zich afvragen of ik het ben, geweldig, gebruik de dubbele. Hij is behoorlijk slim met plaatsen – zelfs Jackie Chan was dat. Hij zou de grote dingen doen, de dingen waar je zijn gezicht ziet en je zijn gezicht ziet en het is gevaarlijk en het verkoopt de film en zijn posters. Om met hem aan een van die reeksen te werken, is er vanuit veiligheidsoogpunt geen weerstand, omdat hij begrijpt dat daar mijn expertise ligt, in stunts en mensen beschermen. Dus hij gelooft in mij en ons team, dat we al onze due diligence hebben gedaan en dat we hem niet in een situatie zouden brengen waarop hij niet was voorbereid. Maar ik was nooit groot of lang genoeg om het te buigen. Er zijn zoveel Chrises in het Marvel-universum!

Sam Hargrave op de set van “Extraction 2”

Ik zag hoe je de camera bediende voor de laatste film, en het was te gek. Heeft Netflix je gezegd dat niet nog een keer te doen of heb je meer gedaan voor deze film?

In de eerste deed ik vrijwel alles – ik denk dat er een scène was waarin ik het aan iemand anders gaf. Maar deze was waarschijnlijk 60-40. Dat heb ik veel gedaan, maar voor sommige dingen die we wilden doen waren andere mensen nodig, zoals in de trein. En er waren veel operators die tussenbeide kwamen. Onze cameraman A zou geweldige dingen doen, en ik deed het meeste, maar Nathaniel Perry kwam tussenbeide. Als de helikopter bijvoorbeeld landt en vliegt, ren ik en laat ik de camera vallen. Ik kon niet snel genoeg uit de trein stappen, niet zo snel als de stuntman, dus moest ik hem overdragen aan een telefoniste, en toen greep Nate hem en rende met hen rond de voorkant van de trein om de rest van de trein. het is warm. Er was veel meer teamwerk bij betrokken omdat we langere segmenten hadden die meer terrein bestreken en technisch uitdagender waren. Dus proberen we de grenzen te verleggen en de lat technisch hoger te leggen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover