Wed. May 22nd, 2024


Rosario Dawson probeert al Ahsoka seizoen 2 te manifesteren, enkele maanden voordat de Star Wars-serie debuteert op Disney+.

Ahsoka, Star Wars, seizoen 2, Rosario Dawson

Misschien hebben we nog een paar maanden de tijd Ahsoka gaat in première op Disney+, maar Rosario Dawson heeft al hoop op het 2e seizoen van Star Wars Serie.

Ik zet dit absoluut in het universum,Rosario Dawson vertelde Empire. “We maken er een grapje over, maar ik zeg het omdat ik het gevoel heb dat ik Dave heb geholpen [Filoni, Star Wars mastermind and Ahsoka Tano’s co-creator] deze rol manifesteren. Dan ben ik klaar. Ik ben opgewonden. Ik ben bereid. Ik heb mijn ijspakken klaar voor seizoen 2 en daarna! Ik zou er niet boos over zijn.

Rosario Dawson speelde voor het eerst Ahsoka Tano in het tweede seizoen van De Mandaloriaan en hernam de rol in een aflevering van Het boek van Boba Fettmaar het personage verscheen voor het eerst in Star Wars De Clone Wars vijftien jaar geleden. Ik heb de evolutie van haar personage altijd zo fascinerend gevonden, niet alleen vanuit het oogpunt van het vertellen van verhalen, maar ook vanuit de reactie van fans. Ahsoka is een van de meest geliefde personages in Star Wars franchising tegenwoordig, maar het is gemakkelijk om zoveel mensen te vergeten haatte haar aan het begin.

Op de vraag waarom ze van het karakter van Ahsoka Tano houdt, zei Rosario Dawson: “Ik hou ervan hoe zelfverzekerd ze is. Ze is niet onverschrokken, maar ze aarzelt nooit. Ze is zo gewillig, maar ze heeft zorgen, ze heeft stress en ze heeft veel angst meegemaakt. Ze heeft een aantal zeer moeilijke crises en trauma’s in haar leven gehad. Ik hou echt van hoe complex het is. Zelfs je momenten van je weg vinden, hoofden stoten, koppig zijn en ongelijk hebben; te maken hebben met de pijn van hoe het is als soldaten sterven onder jouw bevel.

Naast Rosario Dawson, de Ahsoka De serie bevat ook Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Eman Esfandi als Ezra Bridger, Diana Lee Inosanto als Morgan Elsbeth, Ray Stevenson als Baylan Skoll, Ivanna Sakhno als Shin Hati en Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn. Er werd ook gezegd dat Hayden Christensen zou terugkeren als Anakin Skywalker. Ahsoka debuteert op Disney+ in augustus 2023.

Ik veronderstel dat we moeten afwachten hoe het eerste seizoen verloopt, maar wil je Ahsoka seizoen 2 zien?

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover